VINYL CDR
siema!
czym sie rozni plyta cdr vinyl od normalnej cdr :?:
czy vinyl ma jakies inne zastosowanie :?:
jest lepszy, gorszy :?:
co najlepij nagrywac na vinylu :?:
czym sie rozni plyta cdr vinyl od normalnej cdr :?:
czy vinyl ma jakies inne zastosowanie :?:
jest lepszy, gorszy :?:
co najlepij nagrywac na vinylu :?:
Odpowiedzi: 4
ok.wiesz ja troche zdziwiony bylem jak zobaczylem te plyte ale teraz juz mi sprawe rozjasniles.
WESOLYCH SWIAT !
WESOLYCH SWIAT !
Nie bierź tego co wyźej napisąłem za kpinę.
Jeźlei nic się nie mzieniło od czasów, kiedy pierwsze informacje o płytach "winylowych" dla CD się ukazały to , to jedno słowo podane wyzej w pełni odpowiada na Twoje pytania.
Chodziło bowiem producentom o wzbudzenie nostalgii za 'czarnymi krąźkami", które kiedyś popularne, były podstawą pracy Dj–ów i zapełniały płytoteki w domach.
Stąd niby–nalepka, niby–ściezki widoczne na licu płyty, a jej funkcja jest taka jak innycjh CD–R – przechowywanie danych róźnego typu.
Jeźlei nic się nie mzieniło od czasów, kiedy pierwsze informacje o płytach "winylowych" dla CD się ukazały to , to jedno słowo podane wyzej w pełni odpowiada na Twoje pytania.
Chodziło bowiem producentom o wzbudzenie nostalgii za 'czarnymi krąźkami", które kiedyś popularne, były podstawą pracy Dj–ów i zapełniały płytoteki w domach.
Stąd niby–nalepka, niby–ściezki widoczne na licu płyty, a jej funkcja jest taka jak innycjh CD–R – przechowywanie danych róźnego typu.
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz.
wyglądem :)
Strona 1 / 1