Veryfinting DMI Pool Data....
Prosze o pomoc – komputer zatrzymuje się przy starcie na czynności :
W czym jest problem???
prubowałem zamienic zasilacz i nic, dyskietka startująca niedziała nieda sie nawet formata zrobic
] podłaczałem inny dysk i nic, próbowałem tez wyciagnac baterie z płyty głównej i nic niedaje niewiem, co mam robic prosze o pomoc. moźe coś w Biosie trzeba przestawic. :?:
W czym jest problem???
prubowałem zamienic zasilacz i nic, dyskietka startująca niedziała nieda sie nawet formata zrobic
] podłaczałem inny dysk i nic, próbowałem tez wyciagnac baterie z płyty głównej i nic niedaje niewiem, co mam robic prosze o pomoc. moźe coś w Biosie trzeba przestawic. :?:
Odpowiedzi: 5
poszukałem zworki były koło bateri , wyciągnełem i włazyłem spowrotem, i wyłaczyłe takze antivira i nic niedziała.......?????????? :?: :?: :?: :?: :?: co jeszcze moźe byc przyczyna,,, i co mozna jeszcze zrobic :?: :?: :?: :?:
Poszukaj w biosie (lub zworki na płycie) odpowiedzialnej za moźliwość zapisywania biosu. Wyłącz teź zaszytego w biosie antyvira.. i zobaczymy co będzie.
Moźe aktualizacja Bios'u pomoźe. Jaka to płyta?
Juz to zrobiłem i nic niepomogło :cry:
Zresetuj Bios poprzez zworkę na płycie głównej lub po wejściu do niego i wgraniu ustawien domyślnych przez Load Default Settings.
Strona 1 / 1