VCD bez dvd?
Czesc, witam!
Mam male pytanko...Mam film w formacie vcd[dodatkowo jest to jeszcze obraz plyty, ktory odczytuje programem "Virtual DAEMON Manager"]. Moje pytanie brzmi :D: czy mozliwe jest odpalenie tego filmu bez odtwarzacza dvd, czy jest program, ktory moglby sobie z tym poradzic(bo nagrywarki ani odtwarzacza dvd nie mam)?
Dzieki wielkie za pomoc & pozdrawiam!
Mam male pytanko...Mam film w formacie vcd[dodatkowo jest to jeszcze obraz plyty, ktory odczytuje programem "Virtual DAEMON Manager"]. Moje pytanie brzmi :D: czy mozliwe jest odpalenie tego filmu bez odtwarzacza dvd, czy jest program, ktory moglby sobie z tym poradzic(bo nagrywarki ani odtwarzacza dvd nie mam)?
Dzieki wielkie za pomoc & pozdrawiam!
Odpowiedzi: 2
Dzieki wielgaśne... Na winampie nie chodzi...na Vplayerze tez nie, ale smiga na Media Playerze. Dzieki wielkie jeszcze raz :) /teraz tylko bede musial powalczyc jeszcze o to, by napisy sie wyswietlaly i bedzie superowo/
Wrzuć obraz płyty do wirtualnego napędu, odszukaj plik bodajźe o rozszerzeniu *.dat który jest największy, wrzuć go do jakiegokolwiek (np. do wmp) playera.
Poza tym po wrzuceniu tego obrazu do wirtuala, odpal wmp i na liście rozwijanej now playing powinna się pojawić płyta vcd, zaznaczasz i zacznie odtwarzać się film.
Poza tym po wrzuceniu tego obrazu do wirtuala, odpal wmp i na liście rozwijanej now playing powinna się pojawić płyta vcd, zaznaczasz i zacznie odtwarzać się film.
Strona 1 / 1