uźyto identyfikatora urzadzenia który jest poza zakresem teg
Witam Was jest to mój 2 post zawsze znalazlem to czego szukalem gdy miałem problem z xp ale od 3 dni to co znajdywalem nie pomagalo :> a mój poblem polega na tym ze nie mogę nagrywac glosu z mikrofonu vinamp chodzi skeyp chodzi tzn odtwarzanie jest i rozmawiac przez mikrofon tez mogę tylko nie mogę nagrywac w rejestratorze po prostu nie mogę nacisnac czerwonego koleczka a mam inny program do ngrywania i tam jak dam oczerwone koleczko wyskakuje mi uźyto identyfikatora urzadzenia który jest poza zakresem tego systemu mam zainstalowanego direktx9 i xp2 wyczytalem na forum ze moźe to być wina direkta wiec wycofalem system do tylu tam gdzie nie było jeszcze zainstalowanego direkta9 i tez nic z tego sciaglem najnowsze sterowniki jakie mogly bys do soundblastera pci128 z 2002 roku :D tez nici a co najdziwniejsze ze mam zainstalowany drugi xp na tym samym pc bez sp2 tam mam direkta9 sterowniki z 2001 i wszystko chodzi bez zazutu poradzcie mi plizzz co to moźe być za przyczyna i jak to rozwiazac tylko proszę piszczie jak dla laika bo nim jestem ;>.......z gory dziekuje
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0