uzytkownicy, udostepnianie

witam. przed napisaniem tego posta zapoznalem sie z innymi postami na temat udostepniania katalogow w winxp pro.
Mam nastepujace pytanie: czy moge udostepnic cos ludziom w sieci bez tworzenia dla nich uzytkownikow w systemie i jak to dokladnie zrobic, jezeli ktos moglby pomoc to prosze. Jeszcze jedno pytanie: Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale gdy wylacze haslo na profil, to winxp przy starcie w ogole nie wchodzi do tego ekranu na ktorym sie wybiera uzytkownikow. W moim systemie jest administrator, jeden uzytkownik, i wlaczone konto goscia, a on mnie od razu loguje do systemu.

Odpowiedzi: 1

1. Pytanie :
Jesli patrzales na wczesniejsze posty a nie znalazles odpowiedzi to napewno nie dokladnie sprawdziles bo na to pytanie jest na 100% odpowiedz ...

2. Pytanie :
Wedlug mnie loguje ci sie odrazu jako domyslny uzytkownik poniewaz uzytkownicy ktorych stworzyles nie znajduja sie w grupie "uzytkownicy" – jesli tam beda to napewno ci bedzie wyskakiwalo okienko z nazwami uzytkownikow przy uruchamianiu win. (no : dokladnie przed zaladowaniem sie pulpitu)
Flaws
Dodano
01.09.2003 01:18:04
Light
Dodano:
01.09.2003 00:31:15
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1