Uzytkownicy inni niź "ograniczeni"
Witam wszystkich!
Mam problemik z uźytkownikami. Jak zrobić, aby uzytkownik miał większe uprawnienia niź ten z "ograniczeniami", ale ni etakie same jak admin?
Działam na WinXP HE, chciałem załoźyć taką grupę uźytkowników zaawansowanych (panel sterowania/narzędzia adm/zarzadzanie komp) ale nie znalazłem tam nic, co mozna do tego wykorzystać. Moźe mam jakiś składnik nie zainstalowany? Aktualnie mam dwóch uźytkowników: admin i ten z "ograniczeniami". Pozdrawiam Tomala.
Mam problemik z uźytkownikami. Jak zrobić, aby uzytkownik miał większe uprawnienia niź ten z "ograniczeniami", ale ni etakie same jak admin?
Działam na WinXP HE, chciałem załoźyć taką grupę uźytkowników zaawansowanych (panel sterowania/narzędzia adm/zarzadzanie komp) ale nie znalazłem tam nic, co mozna do tego wykorzystać. Moźe mam jakiś składnik nie zainstalowany? Aktualnie mam dwóch uźytkowników: admin i ten z "ograniczeniami". Pozdrawiam Tomala.
Odpowiedzi: 2
Chyba chodzi tutaj o uźytkownika zaawansowanego, a nie ograniczonego ani admina...
Z tego co wiem pod WinXP HE jest to niemoźliwe...
Z tego co wiem pod WinXP HE jest to niemoźliwe...
Znajdziesz ale Panel sterowania –> Konta Uzytkownikow i zaloz nowe konto. Tam sobie wybierzesz jakie ma miec ograniczenia.tomala:chciałem załoźyć taką grupę uźytkowników zaawansowanych (panel sterowania/narzędzia adm/zarzadzanie komp)
Strona 1 / 1