Uzyskanie dostepu do plikow doc & set/user
Po reinstalacji systemu i zainstalowaniu wyeksportowanych wczesniej kluczy szyfrujacych nie moge uzyskac dostepu ani do folderu konta z poprzedniego systemu w doc & set ani do zaszyfrowanych plików. Najbardziej zalezy mi na folderze, macie jakis pomysl jak sie do niego dostac? Nie znalazlem nic w searchu..
Odpowiedzi: 3
kryszen:Do foldera zabezpieczonego wcześniej hasłem dot Pulpitu i Moich dokumentów nie moźna sie dostać. Mój poprzednik napisał, źe na ten temat jest 20 postów. A ja ci powiem: jeśli coś wiesz to napisz konkret a takie głupoty jak sam piszesz zostaw sobie
I po co te nerwy?
Post EL NINO odnosi się do – co wyraźni9e zk ontekstu wynika – kwestii dostępu do konta, a nie szyfrowania, o którym teź pewnie kolejne 20 paostów teź było.
PS
jeśli coś wiesz to napisz konkret a takie głupoty jak sam piszesz zostaw sobie
Do foldera zabezpieczonego wcześniej hasłem dot Pulpitu i Moich dokumentów nie moźna sie dostać. Mój poprzednik napisał, źe na ten temat jest 20 postów. A ja ci powiem: jeśli coś wiesz to napisz konkret a takie głupoty jak sam piszesz zostaw sobie
Pierdzielisz.abbon:Nie znalazlem nic w searchu..
Dostep uzyskasz przejmujac uprawnienia do tych wszystkich plikow. Oczywiscie po wylaczeniu prostego udostepniania.
P.S. Moge Ci na szybko wskazac ze 20 tematow o tym samym.
Strona 1 / 1