uźycie procesora
nie wiem co jest z moim kompem. gdy nacisne ctrl + alt + del to uźycie procesora jest 100% miałem tak wczesniej i zrobiłem format ale jak widac to nic nie dało. co jest :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 18
darek_dade:hehe bargains.exe ciekawe co to???:D
Spyware :)
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/bargains/
Posprawdzaj dzięki tej stronce procesy i wywal wszystkie które są be.
hehe bargains.exe ciekawe co to???:D
eeeeeeeeeeejjj... nigdy nie jest za późno... :D
eeeeeeeeeeejjj... nigdy nie jest za późno... :D
MaximBoskov:no własnie... ja sam jusz nie wiem ile tego było od soboty... coś się w jakiś nowy nałóg wciągam chyba... ludzie pomóźcie!!!!!! :D
za pozno :D:D
no własnie... ja sam jusz nie wiem ile tego było od soboty... coś się w jakiś nowy nałóg wciągam chyba... ludzie pomóźcie!!!!!! :D
MS:MaximBoskov:format wszystkich partycji zalecam :D powinno pomóc... mi zawsze pomaga... to jest jak kichnięcie... odświeźa niesłychanie :D
Widze ze Ty zawsze w kazdej odpowiedzi zalecasz jako jedyne lekarstwo format... ciekawe ile ich robisz tygodniowo... :wink:
Ja mu robie ze dwa minimum w tygodniu. A on sam to nawet nie wiem ile :mrgreen:
MaximBoskov:format wszystkich partycji zalecam :D powinno pomóc... mi zawsze pomaga... to jest jak kichnięcie... odświeźa niesłychanie :D
Widze ze Ty zawsze w kazdej odpowiedzi zalecasz jako jedyne lekarstwo format... ciekawe ile ich robisz tygodniowo... :wink:
no tak bo gdybym zaznaczył "pokarz procesy wszystkich uzytkowników" to by sie jeszcze muj brat dołączył bo był zalogowany, a on miał dopiero przeróźne procesy :shock:
format wszystkich partycji zalecam :D powinno pomóc... mi zawsze pomaga... to jest jak kichnięcie... odświeźa niesłychanie :D
Hmm dziwne.. na liście widze jakies 17 procesów a pod spodem pisze ze jest ich 46 :shock:
I tak jak pisał Pawek: powalcz jeszcze troszke, połataj system, sprawdz innym antyvirem :)
I tak jak pisał Pawek: powalcz jeszcze troszke, połataj system, sprawdz innym antyvirem :)
matijas:tutaj chyba najlepszy bedzie format całego dysku :roll:
Jak tam chcesz... Ja bym spróbował jeszcze przeskanować innym antywirusem.
i jeszcze cos. dzisiaj muj brat zrobił skan programem antywirusowym i on wykrył pełno wirusów W32 na kazdych partycjacg dysków. niektóre dało sie usunąc niektóre nie :evil: tutaj chyba najlepszy bedzie format całego dysku :roll:
teraz jest normalne uzycie ale nieraz jest stówka i tez nieraz jest więcej procesów tyle ze trzeba przewijac :?
Tez na niego czekam z niecierpliwoscia "screena"
.....
"tak malo potrzeba ,aby zrobic cos wiele"
.....
"tak malo potrzeba ,aby zrobic cos wiele"
Albo zabacz ktory proces "zre" tyle procka :)
To daj screena.
uuu w tej zakładce to jest sporo np. msmsgs.exe, ctfmon.exe, rundll32.exe, lssas.exe, spool.exe, wmplayer.exe, taskmgr.exe i wiele wiele inych. nieraz jeszcze jest optimizer.exe czy cos takiego. ja sie nieznam na tych procesach zabardzo.
Strona 1 / 1