Uzycie procesora 100% a IE
WITAM
Mam pewien problemz prockiem lub z czyms innym w kompie.Od dwoch dni jak przgladam WWW ale nie wszystkie tylko niektore np. onet.pl uzycie procesora wzrasta do 100%,jak przsuwam strone onetu w dol to sie strasznie wiesza,jest problem z wpisaniem jakiegos hasla do wyszukania.Co jest dziwne nie dzieje sie to ze wszystkimi stronami nm gazeta.pl smiga wysmienicie.Teraz tez mam problem z napisaniem tego tematu bo kursor sie zawiesza.
Probowalem przeinstalowac IE ale to nie przynioslo rezultatu Pzejnstalowalem wirtual machine i nic.
Usterki mechanicznej tez nie ma w kompie z wiatrakiem czy procesorem.
Pomozcie kochane ludki bo nie wiem co sie dzieje,nie wiem czy ma sens przeinstalowanie systemu.
Mam win xp pro pl i pentium 4 1.5GH. POMOCY!!!!!!
Mam pewien problemz prockiem lub z czyms innym w kompie.Od dwoch dni jak przgladam WWW ale nie wszystkie tylko niektore np. onet.pl uzycie procesora wzrasta do 100%,jak przsuwam strone onetu w dol to sie strasznie wiesza,jest problem z wpisaniem jakiegos hasla do wyszukania.Co jest dziwne nie dzieje sie to ze wszystkimi stronami nm gazeta.pl smiga wysmienicie.Teraz tez mam problem z napisaniem tego tematu bo kursor sie zawiesza.
Probowalem przeinstalowac IE ale to nie przynioslo rezultatu Pzejnstalowalem wirtual machine i nic.
Usterki mechanicznej tez nie ma w kompie z wiatrakiem czy procesorem.
Pomozcie kochane ludki bo nie wiem co sie dzieje,nie wiem czy ma sens przeinstalowanie systemu.
Mam win xp pro pl i pentium 4 1.5GH. POMOCY!!!!!!
Odpowiedzi: 14
Bardzo wzrasta zuźycie procesora przy IE jezeli masz kilka/kilkadziesiąt spyware.
Zainstaluj Ad–aware 6 Personal, uaktualnij i lej dziadostwo...
Program i nakładkę PL masz na
www.lomsel.prv.pl
:D
Zainstaluj Ad–aware 6 Personal, uaktualnij i lej dziadostwo...
Program i nakładkę PL masz na
www.lomsel.prv.pl
:D
DZieki wam za odpowiedzi ale chyba nie ma wyjscia zrobie format.pozdrawiam.
moze reinstal, albo jakis punkt przywracania ? albo hmmmm opcja naprawy systemu z CD windowsa :)
Wygląda na to,źe jest problem ze spójnością IE.
Poza tym,pod IE wiesza się kilka rodzajów trojanów.
Poza tym wreszcie,jak ci chodzi na innej przeglądarce a skaning av i spy niczego nie wykazuje,to problem jest z systemem.
Poza tym,pod IE wiesza się kilka rodzajów trojanów.
Poza tym wreszcie,jak ci chodzi na innej przeglądarce a skaning av i spy niczego nie wykazuje,to problem jest z systemem.
paupet:Utworzylem nowe konto uzytkownika i wszystko chodzi wspaniale.Tylko ja bym chcial sie dowiedziec co jest nie tak ze starym kontem gdzie lezy problem,jak przegladam inernet w trybie offline problem ten caly czas wystepuje.Cos musi byc z IE.
pozdro i dziki za zainteresowanie sie tematem.Moze wspolnie jakos rozwiazemy ta zagadke.
A nie lepiej opery uźyc , mozilli czy innej przegladarki?
Ja rzadko korzystam z IE chyba jak musze są strony(bankowość np.) które chodza prawidłowo tylko pod IE..
POzdrawiam
Utworzylem nowe konto uzytkownika i wszystko chodzi wspaniale.Tylko ja bym chcial sie dowiedziec co jest nie tak ze starym kontem gdzie lezy problem,jak przegladam inernet w trybie offline problem ten caly czas wystepuje.Cos musi byc z IE.
pozdro i dziki za zainteresowanie sie tematem.Moze wspolnie jakos rozwiazemy ta zagadke.
probowalem ale to nic nie dalo.ozz17:a probowales poszukac w dodaj usun programy jakichs programow, ktore calkowicie nie sa tobie znane ??
a probowales poszukac w dodaj usun programy jakichs programow, ktore calkowicie nie sa tobie znane ??
godunow:paupet:ozz17:moj znajomy mial takie cos, ale to sie bralo z niczego, wiec postawilismy na 2 rzeczy, albo wirus, albo ma zainstalowana jaka pierdole ktora to powoduje, przeszukalismy menadzera urzadzen i okazalo sie ze jakis syf mu sie zainstalowal sciagnal sobie spybotsd12 progra przeskanowal, on jeszcze poodinstalowywal, albo poprost u powyrzucal z rejestu to co mi nie pasilo i juz ok :)
nic nie pomoglo.przeskanowalem wszystko.ale wpadlem na pomysl zalozenia nowego konta i wszystko dziala wysmienicie nie ma z niczym problemow.
ale dalej chcialbym wiedziec co dolega dla mojego starego konta?
To weź wyrzuć wszystkie pliki tymaczasowe IE czy opery i ciasteczka powinno pomóc na starym koncie
Pozdrawiam
nic nie dalo :(
paupet:ozz17:moj znajomy mial takie cos, ale to sie bralo z niczego, wiec postawilismy na 2 rzeczy, albo wirus, albo ma zainstalowana jaka pierdole ktora to powoduje, przeszukalismy menadzera urzadzen i okazalo sie ze jakis syf mu sie zainstalowal sciagnal sobie spybotsd12 progra przeskanowal, on jeszcze poodinstalowywal, albo poprost u powyrzucal z rejestu to co mi nie pasilo i juz ok :)
nic nie pomoglo.przeskanowalem wszystko.ale wpadlem na pomysl zalozenia nowego konta i wszystko dziala wysmienicie nie ma z niczym problemow.
To weź wyrzuć wszystkie pliki tymaczasowe IE czy opery i ciasteczka powinno pomóc na starym koncie
Pozdrawiam
ozz17:moj znajomy mial takie cos, ale to sie bralo z niczego, wiec postawilismy na 2 rzeczy, albo wirus, albo ma zainstalowana jaka pierdole ktora to powoduje, przeszukalismy menadzera urzadzen i okazalo sie ze jakis syf mu sie zainstalowal sciagnal sobie spybotsd12 progra przeskanowal, on jeszcze poodinstalowywal, albo poprost u powyrzucal z rejestu to co mi nie pasilo i juz ok :)
moj znajomy mial takie cos, ale to sie bralo z niczego, wiec postawilismy na 2 rzeczy, albo wirus, albo ma zainstalowana jaka pierdole ktora to powoduje, przeszukalismy menadzera urzadzen i okazalo sie ze jakis syf mu sie zainstalowal sciagnal sobie spybotsd12 progra przeskanowal, on jeszcze poodinstalowywal, albo poprost u powyrzucal z rejestu to co mi nie pasilo i juz ok :)
Zobacz w menedzer zadań co obciąźa ci procka :?: :?:
nikt nie potrafi mi pomoc? ciekawostke powiem ze zinstalowalem dzisiaj opere i wszystko bylo w porzadku zero problemow.czyli jest cos z IE.ale co?????????????????????????????????????????????????
Strona 1 / 1