uziąźliwy problem z INTERNET EXPLORER 6.0 pl

Mam problem z Internet explorer 6.0 bardzo czesto neiektore strony strasznie wolno się ładują
np mam tak źe onet.pl ładuje mi się odrazu a wp.pl
30 min !!! , ma teź często kłopoty z ładowaniem animacji obrazków co jest grane według was ?

–aha windows mam legnlny mam server packa 1
–zainstalowane wsyzstkie poprawki pod xp ,server packa pod IE tez mam
–system mam jakis tydzień dopiero

prosze pomóźcie

Odpowiedzi: 3

Na początku myślałem źe problem leźy w ilości programów zainstalowanych na twardym. :D Wiele moich kolegów ma przepełnionego kompa albo czasami jak się spojźę na pasek zadań to tyle jest naraz zainstalowanych programów źe szok. :shock: Ale dopiero gdy napisałeś:
Timmonek24:

–system mam jakis tydzień dopiero

To zrezygnowałem z tej myśli. :!:
Dziwne teź jest to źe niektóre strony ładją Ci się szybko a inne wręcz odwrotnie.Moźe to być wina iternetu.Gdy masz stałe łącze.Taki problem moźe występować ale nie aź na taką skalę.Moźe po prostu jest zamało serwerów jak na całe osiedle w którym mieszkasz i dlatego tak zwalnia.Wiesz internetu szybko nie pojmiesz to źecz z deczka skomplikowana. :!: Jeźeli moźesz mi podać więcej informacji o tym problemie napisz na moje gg coś poradzimy. :D
webster
Dodano
04.06.2004 15:16:41
Od jak dawna to masz i w jaki sposówb łączysz się z internetem.
Wydaje mi się źe moźe być to problem z niewłasciwymi ustawieniem MTU poszukaj na forum informacji o tym, nawet nie tak dawno był o tym topic.

kooo:
ak zainstalujesz service packa 1 to pewnie sie poprawi i odinstaluj tego server packa

Myśl, źe SP ma juź zainstalowane tylko nie wiedział jak ten zwierz się dokładnie nazywa :wink:
SLAY3R
Dodano
31.05.2004 20:01:51
jak zainstalujesz service packa 1 to pewnie sie poprawi i odinstaluj tego server packa
Anonymous
Dodano
31.05.2004 18:07:02
Anonymous
Dodano:
31.05.2004 17:17:41
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1