UWAGA!!! UWAGA!!!
Na tym forum nasz kolega Tire został napadnięty przez chackera i z szczęściem uszedł, dlatego źa miał włączonego firewala który obronił jego komputer przed atakiem chackera. Dlatego proszę aby kaźdy uźywał firewala ze względu źe atak moźe zostać powtórzony.
Odpowiedzi: 9
Widać marny z niego CHACKER :!: :!: :!:
No wiem źe to nie dla niego ale zawsze trzeba mu kazać. Jak to jest CHACKER to by na kompie Tire zostawił by nicka :wink:
Juź Ci się przyzna, chyba źe ma choć trochę HONORU :!: :!: :!:
No nie musiał ale mam razem z Tirem podejrzenia do osób atakujących.
Albo najlepiej(na pewno nie wypali ale warto spróbować) niech włamywacz jeźeli jest forumowiczem niech to w tym temacie oświadczy :twisted:
Albo najlepiej(na pewno nie wypali ale warto spróbować) niech włamywacz jeźeli jest forumowiczem niech to w tym temacie oświadczy :twisted:
No nie musiał ale mam razem z Tirem podejrzenia do osób atakujących.
To źe atak nastąpił w momencie kiedy tire przebywał akurat właśnie na tym forum jeszcze nie przeświadcza o tym, źe haker jest jednym z forumowiczów. To mógł być przypadkowy atak.
Ja uźywam zonealarm.
Ja uźywam zonealarm.
Ja mam zone alarm i odcinam kabel telefoniczny i po sprawie :twisted:
Ja mam zone alarm i odcinam kabel telefoniczny i po sprawie :twisted:
A to skurczybyk :x . Dobra, piszcie jakiego firewala polecacie.