UWAGA!!! UWAGA!!!
Na tym forum nasz kolega Tire został napadnięty przez chackera i z szczęściem uszedł, dlatego źa miał włączonego firewala który obronił jego komputer przed atakiem chackera. Dlatego proszę aby kaźdy uźywał firewala ze względu źe atak moźe zostać powtórzony.
Odpowiedzi: 20
a to w takim razie to Cie rozumiem :D jak Ci chciał narobić burdelu to zupełnie inna sprawa
Oj, jak ktoś jest niepełnosprytny to kasowanie cudzych rzeczy daje mu duźo satysfakcji.
Jak to ktoś powiedział:
"Są ludzie i parapety"
Jak to ktoś powiedział:
"Są ludzie i parapety"
zgadzam sie źe ludzi którzy wzhodzą na kompa źeby coś skasować cza tempić ale ludzie którzy sie uczą nie koniecznie hackerki ale np. chcieli poznać program i jak to działa to nie bardzo
zgadzam sie źe ludzi którzy wzhodzą na kompa źeby coś skasować cza tempić ale ludzie którzy sie uczą nie koniecznie hackerki ale np. chcieli poznać program i jak to działa to nie bardzo
uszkodzone(lecz nie skasowane) mam jakies 3 albumy z muza na ktora polowalem od jakis 2 miesiecy (clubbasse jakby ktos nie wiedzial ) BTW : mialem to na pulpicie nie stety , lecz pliki zostaly po prostu zmienione ( ich rozszerzenia i cos wewnatrz nich ) zaznaczam ze wtedy na kompie mnie nie bylo , nic sie nei sciagalo tylko komp byl po prostu wlaczony i tyle a mnie nie bylo przez jakies 5 godzin od momentu przylaczenia sie tego goostera do mojego kompa (windows nie update'owany i bez firewalla – tylko program port controll dzialal w tle) , opzatym pewnie mi zapieprzyl dwa linki do stronek "only for members" , za ktore zaplacilem oczywiscie normalnymi pieniedzmi (za uzytkowanie konta) – moj blad ze zostawilem takie cos a pulpicie ale teraz mnei to nauczylo.....
B3TON ma 1000% racji. qrde wejdzie ci taki gość skasuje wszystko i ja się tylko qrde pytam, jaką to mu daje satysfakcję. Poczucie wyźszości czy co? Ja tego nie rozumiem, nosz to jest debilizm.
B3TON ma 1000% racji. qrde wejdzie ci taki gość skasuje wszystko i ja się tylko qrde pytam, jaką to mu daje satysfakcję. Poczucie wyźszości czy co? Ja tego nie rozumiem, nosz to jest debilizm.
a on zepsuł Ci coś w kompie czy skasował śjakiś plik :?:
pozatym takie chakery to sa zazwyczaj lamki ktore chca wejsc na kompa i jak najwiecej burdelu narobic i jak najwecej tez szkod...... real hacker to tylko zostawi po sobie slad (nie zawsze ale zazwyczaj tak) , a nie jakas lamka ktora dostala neostrade i dorwala pierwszy lepszy prog do skanowania portow...... toz to jest glupota ktora nalezy tepic (nie takich real hackerow – to sa prawdziwe muzgi matematyczne)
i dodam jeszcze ze nie ma sie czym przeejmowac poniewaz mam soft port control i ostatnio namierzylem goostera ktory sie bawil w skanowanie portow na moim komputerze (firewall wylaczony byl) , wiec prog natychmiast zanotowal jego IP poszedlem wtedy sobie raznym krokiem w kierunku caffe i poprosilem mojego qmpla (admina) aby mi sprawdzil skad to IP jest – okazalo sie ze kolo smiga sobie na neostradzie i wyslalem natychmiast list do TEPSY (wiem wiem nie powinienem ,ale tylko dla tego ze koles mogl mi usunac baaardzo cenne dla mnie dokumenty oraz programy – to mnie zdenerwowalo) , w ktorym napisalem zeby natychmiast zablokowac mu dostep do internetu – spodziewam sie ze tepsa pewnie bardzo szybko zareagowala poniewaz moj znajomy tez zostal zablokowany (mial SDI) po jakis 4 godzinach od momentu wyslania listu (nie napisanego przeze mnie of coz :P) , a zablokowany zostal dlatego ze podeslal trojana kolesiowi ktory jest obiegany bardziej ode mnie w sprawach komputerowych (znam go), gooster go namierzyl tez przez ten sam prog co ja posiadam ......
to by była lipa im więcej hackerów tym ciekawiej :D
Wtedy by było mnij hacerów :)
B3TON nie przeginaj za 1 gupi atak byś gościa od netu odcinał :roll:
cos tu nie tak :
zone alarm powinien namierzyc IP tego gostka i wystarczy tylko sprawdzic providera , wyslac logi i gooster juz neta nie ma......
zone alarm powinien namierzyc IP tego gostka i wystarczy tylko sprawdzic providera , wyslac logi i gooster juz neta nie ma......
Zawsze podczas włamania hacera moźna wyjąć linię elefoniczną i po sprawie :D
ey o ile sie nie myle to nie ma zanczenia gdzie go zaatakowali przecierz nie robi tego z explorera :D
ja tam miałem ataki nawet przy wyłączonym explorerze. a tak w ogule to jak go atakował chciał mu trojana wpuścić czy co :?:
ja tam miałem ataki nawet przy wyłączonym explorerze. a tak w ogule to jak go atakował chciał mu trojana wpuścić czy co :?:
ey o ile sie nie myle to nie ma zanczenia gdzie go zaatakowali przecierz nie robi tego z explorera :D
Masz racje.
Widać marny z niego CHACKER :!: :!: :!:
Widać marny z niego CHACKER :!: :!: :!: