UWAGA Spolszczenie do Football Menager 2005
Jako ze ostatnio byl wysyp topicow typu "prosze o spolszczenie do FM na xxx@yyy.pl
Postanowilem napisac ten topic.
Dolaczam plik ze spolszczeniem.
Prosze modka o podwieszenie.
Prosisz i masz
Ale niech tylko ktoś teraz napisze topic z pytaniem o to spolszecznie to naślę aligatora :mrgreen:
SLAY3R
Postanowilem napisac ten topic.
Dolaczam plik ze spolszczeniem.
Prosze modka o podwieszenie.
Prosisz i masz
Ale niech tylko ktoś teraz napisze topic z pytaniem o to spolszecznie to naślę aligatora :mrgreen:
SLAY3R
Odpowiedzi: 16
gdzie jest to spolszenie????:/
Liga Polska w FMie kto chce zagrać niech się zarejestruje i zapisze w dziale zipsz się oto link
http://www.pikarskimanager.fora.pl
zapraszam wszystkich :D
http://www.pikarskimanager.fora.pl
zapraszam wszystkich :D
Prosze o powiedzenie gdzie wloźyc to spolszczenie.Prosze
Z góry THX :D
Z góry THX :D
A mi nie chce w ogóle zacząć pobierać :( Czemu? Na dodatek mam wersje nawet bez języka angielskiego, a po francusku, hiszpańsku, portugalsku lub włosku nie będę grał :/
Ivaho:rupt:Spoko
Moze to skrot do jakiejs glebszej parafrazy?
Czekam na szczegoly 8)
coś mi sie zdaje, źe sie nie doczekasz ze strony kolegi rupt'a ale ja postaram się Ci przybliźyć odpowiedz
spoko= w tym wypadku jednoznacznie, chęć nabicia postów, a źe zbytnio chłopak nie miał co napisać no to cóź napisał bardzo pouczyające, wnoszące do tematu odpowiedz na wszystkie pytania słowo SPOKO !!
rupt:Spoko
Moze to skrot do jakiejs glebszej parafrazy?
Czekam na szczegoly 8)
rupt:Spoko
yyyy??????? jak juz chcesz nabijac posty to przynajmniej wysil sie i napisz cos sensownego... co to "spoko" wniosło ?? dało komuś coś ?? zapoczątkowało jakąs ciekawą rozmowe??
Spoko
bluzgmaster:sory źe odnawiam stary temat ale pomysł ze spolszczeniem w załączniku był mój :P http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=24569&highlight=
ostatni post ;)
No dobrze przyznaje pomysl byl Twoj.
Jestem bardzo wdzięczny ludziom za to spolszczenie, takich ludzi jak wy jest bardzo mało.....
Pozdro.....
Pozdro.....
sory źe odnawiam stary temat ale pomysł ze spolszczeniem w załączniku był mój :P http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=24569&highlight=
ostatni post ;)
ostatni post ;)
Ivaho:Ja szczegolnie dziekuje.
Bardzo prosze.Ciesze sie, ze moglem pomoc.
Niestety niektorzy sa slepi i pomomo przyklejonego tematu napisali posta z prozba o spolszczenie do obrzydzonej juz gry FM.
Na szczescie zdarzyl sie jeden taki osobnik i modek SLAY3Rszybko wykasowal. :D
Ivaho:Ja szczegolnie dziekuje.
Bardzo prosze.Ciesze sie, ze moglem pomoc.
Niestety niektorzy sa slepi i pomomo przyklejonego tematu napisali posta z prozba o spolszczenie do obrzydzonej juz gry FM.
Na szczescie zdarzyl sie jeden taki osobnik i modek SLAY3Rszybko wykasowal. :D
Ja szczegolnie dziekuje.
A dlaczego?
Juz mi sie nie chce wiecej szukac. I taki codzienny spam do mnie przychodzi.
A ja chcialem tylko troche komus pomoc. Ale to byla ostatnia pomoc w tej formie. :evil:
A dlaczego?
czy muglbys mii wysłac spolszczenie do football manager 2005 na adres sihill2@wp.pl / bym byl bardzo wdzieczny
Witam, mam do ciebie gorącą prośbę. Czytałem topic odnośnie spolszczenia do FM2005 i napisałeś źe juź nie wysyłasz. Niestety link który jest do spolszczenia juź nie działa, a na osoby które otrzymały od ciebie spolszczenie raczej nie ma co liczyć. Zatem, czy mógłbyś mi wysłać na maila spolszczenie do FM2005 ? Byłbym bardzo wdzięczny bo szukam juź tego od kilku dni i nie mogę znaleźć.
Mój mail: egzekutor20@o2.pl
Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Czy mógłbym prosić o spolszczenie do FM 2005? Jeśli masz albo wiesz skad je sciagnąć byłbym bardzo wdzieczny. Mój meil :dawmac@interia.pl DZIEKI
Ja teź bym bardzo chciał to spolszczenie, najlepiej szybko. mój mail to: aaandrew@tlen.pl Z góry dziękuje
prosze wyslij mi na adres dmytra@wp.pl spolszczenie prosze jak najszybciej
prosze cie wyslij mi spolszczenie do fm 2005
a normalnie bede twoim dluznikiem
Siema Ivaho. mam ogromną prośbę do Ciebie mógłbyś mi wysłać spolszczenie do Football Managera 2005. oto mój adres Jendker@op.pl . Z góry dziękuję i pozdrawiam. Tylko prześlij ogromna prośba chodziłem i szukałem w necie ale nie mogę znaleźć. Z góry dzięki. Jendker
jesli mozesz wyslij mi spolszczenie do FM2005 pawelasia@o2.pl plese szybko
Mam prosbe wyslij mi spolszcenie do FM 2005 Z gory dzieki. Jak cos to moze byc na adres piterkosz@op.pl
Witaj. Przeczytałem na forum, źe dysponujesz spolszczeniem FM 2005. Jeśli mógłbyś mi wysłać, będę Ci bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam Jarek Mój e–mail: jerry100@o2.pl
Witam. Móglbym prosić, abyś mi wyslal spolszczenie do Football Manager'a ;) ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
jesli moglbym prosic bardzo chciałbym otrzymac spolszczenie do FOOTBALL MANAGER 2005 bede bardzo wdziecny Z góry dziękuje POzdro osa–rb@o2.pl
Juz mi sie nie chce wiecej szukac. I taki codzienny spam do mnie przychodzi.
A ja chcialem tylko troche komus pomoc. Ale to byla ostatnia pomoc w tej formie. :evil:
Nie zapominajcie o tym co przykleił topic :P
Dziękujemy Ci theboss :)
Strona 1 / 1