UT

jak zaserwować gre na necie? źeby się mogły hipki podpinać do mnie?

Odpowiedzi: 7

Chodzi o to gdzie w ustawieniach UT ustawia się grę na Internecie. Bo jest tam "create new multiplayer game" ale to jest to gry po Lan'ie. czy ktos wie jak zahostowac po Internecie?
Krzychooo
Dodano
13.08.2004 20:35:51
Krzychooo:
(...)
Jak napiszesz jak się ZAKŁADA SERWER w grze "step by step" wtedy odpowiesz na moje pytanie :wink:

ze screnami i filmikiem instruktarzowym czy bez :?: ;)

jak jestes w osiedlowej to sprawdz sobie pingi jakie masz do serwerow bo jesli masz ta osiedlowke zapchana to z grania nici :( no i jeszcze sprawa publicznego ip.
juz lepiej niech jakis twoj kolega z neo postawi serwer a ty sie wtedy dolaczysz ;)
Pawel_k
Dodano
13.08.2004 16:13:03
Jeśli jesteś w sieci lokalnej i nie masz publicznego IP to ludzie spoza sieci raczej nie będą mogli się z Tobą połączyć, ale mogę sie mylić.
mars28
Dodano
13.08.2004 14:01:53
klikasz w multiplayer –>start new multiplayer game

i tam juź wszsystko chyba jasne : określasz rodzaj gry, planszę, zasady, ilość graczy, czy będą boty itd :)
The_judge
Dodano
13.08.2004 13:45:40
Pewnikiem gdzieś w multiplayer i tam create server ;)
Anonymous
Dodano
13.08.2004 12:52:25
no jestem w sieci osiedlowej

Ale niemusisz mi wyliczać czego potrzebuje bo to to chyba kazdy wie.
takie zarty nie są zbyt twórcze :?
a co do "serwowania" to chyba kazdy kto chodź troche liznął zabawy grania przez sieć czy internet zrozumie to pojęcie.
Jak napiszesz jak się ZAKŁADA SERWER w grze "step by step" wtedy odpowiesz na moje pytanie :wink:
Krzychooo
Dodano
13.08.2004 12:49:32
zaserwowac :?: hipki :?:

chyba ci chodzi o zalozenie internetowego serera gry ;)
do tego trzeba
– po 1 egz gry / gracza ;)
– neostrady640kb/s na serwer ;)
– niskich pingow :)
reszta juz idzie prosto wchodzisz do gry ustawiasz serwer podajesz swoje ip kolega i gracie ;)

no i jak jestes w sieci osiedlowej to moga byc schody
Pawel_k
Dodano
12.08.2004 20:58:40
Krzychooo
Dodano:
12.08.2004 02:17:14
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1