ut 2003
chciałem sobie zagrać w unreala instaluje i jak juź zaczyna instalować na dysk to po sekundzie wyskakuje
Failed reading source file :D:HelpUnreal.ico
the source media may be bad. If instaling from CD, try cleaning the CD to remove any dirt,check your CD drive, and try again.
o co chodzi :?: :?: :?:
ja se chce zagrać :cry: :cry: :cry:
Failed reading source file :D:HelpUnreal.ico
the source media may be bad. If instaling from CD, try cleaning the CD to remove any dirt,check your CD drive, and try again.
o co chodzi :?: :?: :?:
ja se chce zagrać :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 11
ja to takowego errora mialem przy instalacji kopii sciagnietej za pomoca kazy, pozniej sciaganlem jescze raz emulem i poszlo;]
Np.
BadCdRepair
CDRoller
no i google a nie linki :P .
BadCdRepair
CDRoller
no i google a nie linki :P .
A jak się nazywa taki program do odczytu uszkodzonych płyt ? I prosiłbym o linke do niego .
Miałem identyczny problem z tą grą teź mi pojawiał się ten błąd. Spróbuj metody Pawek:
Jeźeli są to mało waźne pliki to jest na to sposób, po prostu oszukujemy instalatora wrzucając inne pliki o tej samej nazwie i najlepiej podobnym rozmiarze
Ja zrobiłem identycznie, tyle źe miałem juź wcześniej skopiowany obraz płyty na dysk.
Jeźeli są to mało waźne pliki to jest na to sposób, po prostu oszukujemy instalatora wrzucając inne pliki o tej samej nazwie i najlepiej podobnym rozmiarze
Ja zrobiłem identycznie, tyle źe miałem juź wcześniej skopiowany obraz płyty na dysk.
Dzięki popróbuje i zobaczymy co będzie
Podałem jeden z mozliwych sposobów... Ten z programami do odczytu uszjkodzonych płyt teź jest dobry, ale wydaje mi się mało pewny, bo odzyskane pliki moga być rózne...
EL NINO:Wwtedy mozna sprobowac programow do odczytu uszkodzonych plyt, bo sa takowe.Pawek:tyle źe jak niektóre pliki są uszkodzone to ich nie skopiujemy.
Hehe, ale jeźeli jest to nieumiejętnie zrobiona " kopia bezpieczeństwa " to źadne progsy nie pomogą :wink: :D
Wwtedy mozna sprobowac programow do odczytu uszkodzonych plyt, bo sa takowe.Pawek:tyle źe jak niektóre pliki są uszkodzone to ich nie skopiujemy.
Tak jak mówi MarcinX, tyle źe jak niektóre pliki są uszkodzone to ich nie skopiujemy. Jeźeli są to mało waźne pliki to jest na to sposób, po prostu oszukujemy instalatora wrzucając inne pliki o tej samej nazwie i najlepiej podobnym rozmiarze. Wtedy instalka powina pójść, jednak jeźeli są to jakieś integralne cześci gry, to czarno to widzę..
instalator nie moźe odczyatć płyty – zrób to co masz napisane – przede wszystkim spróbuj przeczyścić płytę. Jeźeli to nic nie da to pewnie sobie nie pograsz...
Błąd odczytu z cd.
Nie moźe odczytać plików z płyty.
Zła kopia albo napęd ci sie sypie.
Moja propozycja przekopiuj zawartość płyty do jakiegoś folderu i instaluj z dysku.
Ale jeźeli zwalona kopia to teź niewiele pomoźe.
Nie moźe odczytać plików z płyty.
Zła kopia albo napęd ci sie sypie.
Moja propozycja przekopiuj zawartość płyty do jakiegoś folderu i instaluj z dysku.
Ale jeźeli zwalona kopia to teź niewiele pomoźe.
Strona 1 / 1