ut 2003 and c&c generals...
wlasnie zaczalem sciagac obie te gry... tylko nie wiem czy te gierki wogole pojda na moim skronym sprzecie (oczywiscie chodzi mi tu o minimalne wymagania) a za bardzo nie wierze wymaganiom systemowym podawanych przez producentow. czyli mozecie mi powiedziec czy wogole bedzie dalo sie grac? z gory thx
pozdrawiam :lol:
pozdrawiam :lol:
Odpowiedzi: 8
O unrealu 2003 zapomnij chyba, ze rozdzielczosc 640x.... :( Moge sie pochwalic bo u mnie smiga na 1024x768 i hight detal :d
ja mam geforce2 mx400 64 i C&C chodzi w miare płynnie ale dopiero po kupnie wiatraczka a tak to przy duzej ilosci armii moze soe kroic. :) :) :)
ja mam geforce2 mx400 64 i C&C chodzi w miare płynnie ale dopiero po kupnie wiatraczka a tak to przy duzej ilosci armii moze soe kroic. :) :) :)
Wy chyba mowicie o mocno okrojonym demku.... Bo full UT2003 jest NA PRAWDE wymagajacy. (z akcentem na "na prawde" ;) )
Wy chyba mowicie o mocno okrojonym demku.... Bo full UT2003 jest NA PRAWDE wymagajacy. (z akcentem na naprawde ;) )
Wy chyba mowicie o mocno okrojonym demku.... Bo full UT2003 jest NA PRAWDE wymagajacy. (z akcentem na naprawde ;) )
Na C&C tez nie powinno byc problemow.
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
Nie wiem jak w c&c (na oczy tej gry nie widzialem), ale w UT2003 powinieneś spoko pograć, (na detalach ustawionych na normal grałem płynnie na Duronie900 i GeForce 2MX 400)
Strona 1 / 1