uszkodzony plik system32
stało to się juź drugi raz przy okazji męczarni z jakimś tam programem ale nie z tym samym co ostatnio wyskoczył mi dymek o uszkodzeniu pliku systemowego system32.
nastepnie po resecie urachamia sie chkdsk i cos tam naprawia i kasuje i odzyskuje i efekt po tym wszystkim jest taki źe komp działa ale niektóre programy nie działają.
a ostatnio całe moje dokumenty się skasowały i gg a teraz tylko nie działa moretv i chciałem wejść do rejestru a tu mi pisze źe nie znaleziono regedit.
pomózcie co mam zrobić aby odbudować plik system32.:(:(
nastepnie po resecie urachamia sie chkdsk i cos tam naprawia i kasuje i odzyskuje i efekt po tym wszystkim jest taki źe komp działa ale niektóre programy nie działają.
a ostatnio całe moje dokumenty się skasowały i gg a teraz tylko nie działa moretv i chciałem wejść do rejestru a tu mi pisze źe nie znaleziono regedit.
pomózcie co mam zrobić aby odbudować plik system32.:(:(
Odpowiedzi: 5
Plik system32.exe jest plikiem trojana. W systemie plik o takiej nazwie nie występuje.
Być moze – mogłoby na to wskazywać nieuruchamianie się programów – uszkodzeniu uległa część rejestru .
O tym jak przywrócić ją z kopii znajdziesz informacjie w archiwum – link do strony MS z opisem podawany ostatnio przez EL NINO.
Być moze – mogłoby na to wskazywać nieuruchamianie się programów – uszkodzeniu uległa część rejestru .
O tym jak przywrócić ją z kopii znajdziesz informacjie w archiwum – link do strony MS z opisem podawany ostatnio przez EL NINO.
Znaczy ze posypał Ci sie katalog system32 ??
IMO nie
system32 jako plik, proces (*.exe), to nie plik systemowy
IMO nie
system32 jako plik, proces (*.exe), to nie plik systemowy
ale ja nie mówie o źadnym procesie tylko o pliku w windowsie system 32.
chyba o nim bo procesu takiego nie mam uruchomionego.
chyba o nim bo procesu takiego nie mam uruchomionego.
Zmartwic Cie musze ale proces system32.exe to wirusik :wink:
Wklej log z Hijack This
Wklej log z Hijack This
Strona 1 / 1