Usuwanie zawartości katalogu "Temp"

Witam .

Szukałem na necie lecz nic szczególnego nie znalazłem na temat usuwania zawartości katalogu "Temp"!

Proszę mi powiedzieć czy moźna usunąć tą zawartość,
nie szkodząc komputerowi...
...i czy mam to zrobić normalnie :D , czy poprzez
tryb awaryjny, wyłączając na ten czas przywracanie
systemu :?: , i czy to przywracanie systemu wył. równieź z pozycji trybu awaryjnego , czy przed przejściem w ten tryb... no jaka ma być kolejność...

Chodzi mi o to źe walczę z wirami, i chcę zrobić Ordnung !

...no nie dziwcie mi się tak :P , –dopiero się uczę :wink:

TO SAMO PYTANIE MAM ODNOŚNIE: "temporary internet files"

serdeczne dzięki za pomoc...

Odpowiedzi: 5

mariuszfojcik uzywam "ccleaner" juz od jakiegos czasu i jestem zadowolony z tego programiku,nic co nie potrzeba mi nie usunal ale co do pewnosci...to jak napisal seeker ty decydujesz co usuwasz a co zostawiasz w spokoju i w gruncie rzeczy to przede wszystkim od uzytkownika i konfiguracji zalezy jak zachowa sie program. :D :D :D
zaczki
Dodano
29.11.2005 21:39:32
Skoro wlisz ręcznie, uruchom konsolę odzyskiwania albo awaryjny z wierszem poleceń i wpisz:

RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Nazwa_konta\Ustawienia lokalne\Temp"

RD /S /Q "C:\Documents and Settings\Nazwa_konta\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files"
Bobi
Dodano
29.11.2005 17:20:21
EasyCleaner to milutki program, ale by coś usunął , trzeba się wpierw na to zgodzić, poza tym robi kopie wpisów które zawsze moźna przywrócić.
Seeker
Dodano
29.11.2005 01:47:20
...chmmm ... wolę unikać takich programów, mam przykre doświadczenia po tym jak "EasyCleaner" usunął mi potrzebne sterowniki, które uznał za zbyteczne (...),i narobił mi takiego gó... źe szok!,
– tak źe wolę to zrobić samemu. :wink:

No chyba źe jesteś pewien za ten program...proszę o opinię...

pozdrowionka – Mario.
–––––––
mariuszfojcik
Dodano
29.11.2005 00:13:56
jest taki program ktory spokojnie usunie to za ciebie i jeszcze sporo innych smieci a mozesz go sciagnac stad http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=88&id=1125 jest po polsku a jego zaleta to prosta obsluga. :D
zaczki
Dodano
27.11.2005 21:58:11
mariuszfojcik
Dodano:
27.11.2005 15:38:35
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1