Usuwanie windowsa
ale ja nadala nie wiem jak usunąc windowsa xp albo 2000 nie trudząc sie zbytnio pzy tym a jesli nie to czy moge usunonc cos takiego jak wlanczam komputer to mi sie pokazuje aby wybrac windowsa jak usunonc to aby nie pokazywalo nic tylko wchodzil jeden pzezemnie wybrany czyli windows xp bo mam jeszcze 2000
Odpowiedzi: 10
o dzięi wielkie dzieki juz wszystko jest hehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uruchamiasz kompa odpalajac XP, wchodzisz do Panelu sterowania –> System –> Zaawansowane –> Uruchamianie i odzyskiwanie –> Ustawienia –> i ustaw "Domyslny system ..." jako XP
Na dysku C: zostawiasz:
Boot.ini
Bootsect.dos
Ntldr
Ntdetect.com
i jesli jest: Ntbootdd.sys
cala reszte usun recznie.
Na dysku C: zostawiasz:
Boot.ini
Bootsect.dos
Ntldr
Ntdetect.com
i jesli jest: Ntbootdd.sys
cala reszte usun recznie.
no to chce usunonc 2000 który mam na dysku c
OK – napisz jeszcze ktory system chcesz usunac, bo do tej pory to nie jest na 100% jasne i jesli nikt nic nie napisze, to wieczorem dostaniesz odpowiedz.
a z tym boot.ini to ciongle mi sie pojawia ten wpis z 2000 zobacz sam
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(6)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(6)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
a jutro dosle z tym windowsem 2000 jesli nie to spoko
:!: :!: :!: :?
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(6)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(6)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
a jutro dosle z tym windowsem 2000 jesli nie to spoko
:!: :!: :!: :?
no to xp mam na H a 2000 na C
Wszystko sie da, ale powiedz najpierw jakis system masz na jakiej partycji.
wlasnie ja go nie moge sformatowac bardziej chodzi mi o 2000 a z xp nieda sie go sformatowac pzynajmniej na moim komputeze :evil:
wlasnie ja go nie moge sformatowac bardziej chodzi mi o 2000 a z xp nieda sie go sformatowac pzynajmniej na moim komputeze :evil:
Strona 1 / 1