usuwanie programu
mam problem. Wczoraj właczylem taką aplikacje i wszystko chodzilo spox. Dzisiaj natomiast gdy włanczam ta aplikacje wyskakuje bład "Wyślij raport o błedach" dlaczego ?? Chce usunąc ten program ale tak całkiem zeby nie było po nim ślady jak to zrobić? usunąc te wszystkie rejestry i te sprawy. (moze wtedy gdy go przeinstaluje to naprawi ten problem bo jak normalnie daje dodaj/usun do *** dalej jest to samo eh) prosze pomozcie. Strasznie mi zalezy zeby ten program mi dalej chodzil!! :(
Odpowiedzi: 11
Jezeli na dysku systemowym jest mało miejsca bądź dysk jest często zapełniany i opróźniany, czy teź sam dysk jest niewielkich rozmiarów, przywracanie systemu częściej zwalnia miejsce uźyte przez punkty kontrolne.
a klikales na ten punkt kontrolny,jak tak czy probowales instalowac ten programik
skopuj ten folder z tym programikiem ktory znajduje sie w Program Files na inny dysk tam wklej,zrob format dysku i zaintaluj sytem,aktualizacje,a potem ten programik i pozniej wklej z powrotem ten folder z tym programikiem,powino ci zadzialac.
skopuj ten folder z tym programikiem ktory znajduje sie w Program Files na inny dysk tam wklej,zrob format dysku i zaintaluj sytem,aktualizacje,a potem ten programik i pozniej wklej z powrotem ten folder z tym programikiem,powino ci zadzialac.
moge kliknac tylko na 30 pazdzirenik nigdzie indziej tak jak na zdjeciu
LoVeMeR:chyba nie moge. są tam jakies punktry kontrolne. A jak jest taki kalendarzyk to moge kliknac na dzisiejsza date tylko.
jakie sa te punkty kontrolne,a co kalendarzyka to ciekawe czybys dzisiaj robil system.
chyba nie moge. są tam jakies punktry kontrolne. A jak jest taki kalendarzyk to moge kliknac na dzisiejsza date tylko.
LoVeMeR:W przywracaniu moge tylko przywrucic system 2 min. w tył :|eh... chyba nic z tego
to znaczy ze sytem przywraca do 2 min,moze sam mu ustaw do jakiego momentu mam przywrocic system.
z rejestrem juz probowale i bez rezultatu. W przywracaniu moge tylko przywrucic system 2 min. w tył :|eh... chyba nic z tego
LoVeMeR:
Błagam was pomózcie!. Raz miałem to samo to przeinstlaowalem system i wszystko chodzilo ale nie moge przeinstaowac bo mam za duzo cennych plikow. To musi byc jakis blad na systemie tylko jaki ?;/
jesli masz za duzo tych plikow to je zgraj na plytke,lub skopuj do innego folderu,jesli jest jakis blad systemu,sprubuj przywrocic system lub tez wybrubuj EasyCleaner,sluzy on do czyszczenia rejestru.
LoVeMeR:
Błagam was pomózcie!. Raz miałem to samo to przeinstlaowalem system i wszystko chodzilo ale nie moge przeinstaowac bo mam za duzo cennych plikow. To musi byc jakis blad na systemie tylko jaki ?;/
jesli masz za duzo tych plikow to je zgraj na plytke,lub skopuj do innego folderu,jesli jest jakis blad systemu,sprubuj przywrocic system lub tez wybrubuj EasyCleaner,sluzy on do czyszczenia rejestru.
jest to program graficzny. Przeinstalowalem go chyba z milion razy i ciągle jak go włanczam to mi sie ładuje chwile i wyskakuje bład:(patrz zdjecie)
ale o jaki program ci chodzi,a jesli cos chcesz usunac to od tego jest dodaj/usun progamy w windzie,lub jak chcesz to uzyj EasyCleaner,sluzy tez on do czyszczenia rejestru.
Strona 1 / 1