Usunięty Windows/Installer –co robić?
Witam
Po uźyciu "przywracanie systemu" został wyczyszczony plik Winows/Installer i nie mogę uaktualnić ani zmodyfikować,ani usunąć Offica XP.
Czy jest na to sposób (poza formatowaniem)?
Pozdrawiam
Po uźyciu "przywracanie systemu" został wyczyszczony plik Winows/Installer i nie mogę uaktualnić ani zmodyfikować,ani usunąć Offica XP.
Czy jest na to sposób (poza formatowaniem)?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
Sprubuj sciagnac brakujacy plik lub od kogos przegrac jesli to niepomoze to skorzystaj z dyskietki startowej i sformatuj do czysta
Sprubuj sciagnac brakujacy plik lub od kogos przegrac jesli to niepomoze to skorzystaj z dyskietki startowej i sformatuj do czysta
Niestety ,próbowałem za pomocą róźnych "czyścicieli" rejestru znaleźć i usunąć wszystkie wpisy dotyczące Offica ,nie udało się. Nadal pojawiał się w/w komunikat o braku praw dostępu.
Pozostało formatowanie.
Dzięki za wszystkie rady.
Pozdrawiam i źyczę jak najmniej problemów sprzętowo–programowych w Nowym Roku.
Pozostało formatowanie.
Dzięki za wszystkie rady.
Pozdrawiam i źyczę jak najmniej problemów sprzętowo–programowych w Nowym Roku.
Jezeli mowisz, ze zniknal Ci Instaler, to go sobie sciagnij i doinstaluj – wersja 2.0:
http://www.ctdeveloping.com/ctdeveloping/support/downloads.asp
http://www.ctdeveloping.com/ctdeveloping/support/downloads.asp
Moźe spróbuj zainstalować na istniejący?
Jeśli to nie zadziała, spróbuj tak: usuń wszystkie katalog(i) z officem i wtedy zainstaluj ponownie. Jeśli się nie uda to włącz w trybie awaryjnym i w tym stanie usuń te katalogi i pliki, jeśli nie da się ich normalnie wyciąć.
Jeśli to nie zadziała, spróbuj tak: usuń wszystkie katalog(i) z officem i wtedy zainstaluj ponownie. Jeśli się nie uda to włącz w trybie awaryjnym i w tym stanie usuń te katalogi i pliki, jeśli nie da się ich normalnie wyciąć.
Za pomocą płytki OFFICE XP równieź nic z tego; pojawia się komunikat tej treści: "Nie moźna otworzyć tego pakietu poprawek.Sprawdź, czy ten pakiet istnieje i czy masz do niego dostęp, albo skontaktuj się z dostawcą aplikacji w celu sprawdzenia, czy jest to prawidłowy pakiet poprawek Instalatora Windows."
A próbowałeś usunąć za pomocą płyty Office Xp ,
jest tam dostępna opcja – odinstaluj składniki pakietu Office, czy jakoś tak.
jest tam dostępna opcja – odinstaluj składniki pakietu Office, czy jakoś tak.
Strona 1 / 1