usunąc uźytkownika/administratora??
hello. sprawa ma sie tak: postawiłem nowy system windows xp sp2 tylko z domyślnym uźytkownikiem.Poźyczając laptopa znajomej utwoźyłem jej konto, które z automatu dostało prawa administratora. Nie mogę go usnąć ani zmienic jego właściwości na "ograniczone". Moje wcześniejsze
dane są osiągalne tylko przy uruchomienu awaryjnym! Chciałbym to konto usunąc i powrócić do wczesniejszych wartosci uźytkownika. proszę o pomoc.
dane są osiągalne tylko przy uruchomienu awaryjnym! Chciałbym to konto usunąc i powrócić do wczesniejszych wartosci uźytkownika. proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 3
dzięki zaz pomoc
otwórz wiersz polecenia (cmd)i wpisz: net user /delete, z katalogu Documents and Settings usuń dane konta
pozdrawiam
pozdrawiam
Jeśli w trakcie instalacji windy nie utworzyłeś konta administratora, to w trakcie wyświetlania ekranu logowania wciśnij Ctrl+Alt+Del wyczyść pola logowania i naciśnij Enter.
Z poziomu tego konta powinieneś bez problemu usunąć konto, które załoźyłeś. I na wszelki wypadek konto na którym będziesz zalogowany zabezpiecz hasłem.
Z poziomu tego konta powinieneś bez problemu usunąć konto, które załoźyłeś. I na wszelki wypadek konto na którym będziesz zalogowany zabezpiecz hasłem.
Strona 1 / 1