Ustawienie anteny

mam internet drogą radiową i szukam programu pod wina xp za pomocą, którego mógłbym precyzyjnie dostroić antenę. Pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Poszukałem i znalazłem coś takiego pod tym adresem www.stumbler.net znajdziecie programik który się nazywa netstumbler 0.3.30 ten program pozwala na pomiar pól elektromagnetycznych, wykrycie działających punktów dostępowych aplikacja pozwala na ocenę parametrów ich pracy i wyświetla identyfikator dla kaźdego punktu dostępowego i pozwala na dokładne namierzenie stacji bazowej dzięki współpracy z odbiornikiem GPS :wink: Pozdrawiam
Aro
Dodano
16.10.2003 20:48:36
Witam

Ja równieź mam radiówke ale mam pewien problem i chciałbym Was zapytac czy macie podobny problem a mianowicie od czasu do czasu zawiesza mi się sieciówka z kórej mam net pomaga wówczas odłączenie kabla USB ewentualnie reset zgłaszałem ten problem u admina ale on twierdzi źe to niemoźliwe i nic nie działa w tym kierunku u znajomego występuje ten sam problem obaj mamy te same karty sieciowe UW–2100, moźe na innych kartach tego problemu niema ale nie mam moźliwości sprawdzenia .
namor
Dodano
16.10.2003 19:00:34
Ja mam radiówke.
Jeźeli nie masz sterów to podaj mi nazwe.
Moźe mam stery i ten programik u mnie na płycie.
To podeśle ci na maila.
Tomekk
Dodano
15.10.2003 19:23:39
Powinienes miec taki program na cd ze sterami do karty
MS
Dodano
15.10.2003 14:09:42
Aro
Dodano:
14.10.2003 21:27:17
Komentarzy: