ustawienia w ATI Catalasty Control Center
Hmm.. a to juz temat z inej beczki :P
Macie moźe jakieś konkretne linki albo opisy do dobrej konfig. ATI CCC aby wyciągnąc z grafy mianowicie Radeona 9550 128/128 Gigabyte jak najwięcej ?? (chodzi o ustawienia 3D )
Macie moźe jakieś konkretne linki albo opisy do dobrej konfig. ATI CCC aby wyciągnąc z grafy mianowicie Radeona 9550 128/128 Gigabyte jak najwięcej ?? (chodzi o ustawienia 3D )
Odpowiedzi: 4
marna to ona jest moze jesli chodzi o grafike a tak pozatym to jestem troche zrazony do podkrecania grafiki to wole sie poradzic innych w razie czego (spaliłem FX 5200) :/ ale naszczescie był na gwarancjii chyba niedopatrzyli sie tego źe to ja zrobiłem uuff.. w lipcu sprzedałem go za 130zł 128mb/64bit taktowania rdzenia i pamieci niepamietam ale chyba za dobra cene poszedł :) Jeśli chodz o procki to moźe i niejestem jakis super w te klocki ale wiem mnij wiecej czego imaja sie te sprawy napiecia, szyny itp. A od nośnie tych literek to niesądziłem źe taki post moźe istniec dziekuje za rade napewno skorzystam ..
Forum www.tweak.pl się kłania, tam znajdziesz wszelkie informacje na temat tej karty i podkręcaniu – bo wnioskuję z tych dwóch tematów źe wiedza twa o OC jest marna.
Ad post 2 – w dziale Windows XP jest przyklejony FAQ autorstwa Bobiego a w nim fragment mówiący o znikaniu polskich literek (m.in. "ć") – zajrzyj tam.
PS Nie pisz, proszę, dwóch postów pod sobą – uźywaj przycisku "Zmień"
PS Nie pisz, proszę, dwóch postów pod sobą – uźywaj przycisku "Zmień"
...aha...i źeby juz nierobic tyle tych nowych tematów to mam pytanko dlaczego to "C" z kreską u góry wiecie CI ale z kreską niedziała mi na klawiaturze w źadnym programie do pisania nawet na forum :( ustawienia jezyka ma dobzre Polski programisty. A co najciekawsze to to źe to :P C z kreską działa ale tylko podczas instalacji systemu np. kiedy naleźy wpisac nazwę uzytkowika.. :/
Strona 1 / 1