ustawienia uźytkownicy

Mam pytanko. W jaki sposób skopiować ustawienia np. IE od jednego uźytkownika do drugiego? Czy jest to w ogóle moźliwe, czy np ustawienia IE trzeba ustawiać dla kaźdego oddzielnie?

Odpowiedzi: 4

witam, zrobiłem wczoraj transfer kont programem migwiz.exe. Zainstalowałem na nowo Xpka stworzyłem konta takie jakie były na starej windzie (a było ich 7) i uźyłem ponownie kreatora do przetransferowania ustawień z powrotem. Ale ku mojemu zaskoczeniu jedyna zmiana po tej operacji to kilka ikonek na pulpicie ale tylko u jednego Uźytkownika...
Reszta bez zmian.

Plik który wyeksportował migwiz waźy pona 700Mb więc nie wiem dlaczego nie udało mi się przywrócić wszystkich ustawień.

Czy ktoś ma jakiś pomysł ?
Z góry dziękuje
eftrzy
Dodano
16.07.2004 12:56:41
Hmm, ja uźywam go do przywracania ustawień po instralacji systemu, ale takze do skonfigurowania systemu na innych konatch więc spoko moźesz go uźyc:
FAtman
Dodano
02.12.2003 13:41:49
Znam ten program, ale o ile mi wiadomo, przenosi on konfigurację do np nowej instalacji. Mi jednak chodzi o to by przenieść ustawienia od jednego uźytkownika do drugiego w jednym systemie.
Anonymous
Dodano
02.12.2003 12:57:03
Jest takie narzendzie jak "Kreator transferu plików i ustawień" i znajdłuje się w %SYSTEMROOT%system32usmtmigwiz.exe. Jest proste w konfiguracji i pozwala zapisac nie tylko ustawioenia ie, ale i całego systemnu np. ustawienia paska zadan explorere i outlocka.
FAtman
Dodano
02.12.2003 11:38:28
okocza
Dodano:
02.12.2003 10:19:56
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1