ust.partycji w dzialajacym sys.
witam mam pytanko mam jedna partycje a chcialbym ustawic jeszcze dwie jak to zrobic nie wgrywac od nowa systemu czy to jest mozliwe jesli tak to w jaki sposob.Za odpowiedzi wielkie dzieki!!!
Odpowiedzi: 5
Dzięki ja teź skorzystałem z waszych wskazówek pozdro :)
TAK masz racje chodzilo mi o droga czesc Twojej odpowiedzi.
Pozdro... i soorrrkiii
Pozdro... i soorrrkiii
Jako ten, który pytań dokładnie nie czyta zapytam:
A co co Ci chodziło?
Załoźyć partycje mozna tylko na dwa sposoby – wykorzystać do tego obszar nieprzydzielony na dysku – ostatnie zdanie mojego postu lub zmienić rozmiar juź istniejącej,w ten sposób uzyskując przestrzeń dla nowych partycji – to zaś wykonuje isę programami zewnętrznymi – zdanie pierwsze.
Jeźlei znasz inny sposób to podziel się tą informacją, bowiem ....człek się źycie całe uczy.
A co co Ci chodziło?
Załoźyć partycje mozna tylko na dwa sposoby – wykorzystać do tego obszar nieprzydzielony na dysku – ostatnie zdanie mojego postu lub zmienić rozmiar juź istniejącej,w ten sposób uzyskując przestrzeń dla nowych partycji – to zaś wykonuje isę programami zewnętrznymi – zdanie pierwsze.
Jeźlei znasz inny sposób to podziel się tą informacją, bowiem ....człek się źycie całe uczy.
dzieki za odpowiedz ale nie czytales dokladnie mojego pytania juz sobie poradzilem.
POZDROWIENIA!!!!
POZDROWIENIA!!!!
Programy firm trzecich takich jak:
Symantec, Acronis, Paragon np.
Konkrety w archiwum forum.
Oczywiście przy ząłoźeniu, źe chcesz zmienić orzmiar istniejącej partycji, a nie utworzyć nowe w obszarze dysku, ktory nie jest jeszcze przydzielony.
Symantec, Acronis, Paragon np.
Konkrety w archiwum forum.
Oczywiście przy ząłoźeniu, źe chcesz zmienić orzmiar istniejącej partycji, a nie utworzyć nowe w obszarze dysku, ktory nie jest jeszcze przydzielony.
Strona 1 / 1