usostepnianie polaczenia internetowego brak!!!
mam zainstalowane udostepnianie plikow i drukarek ale niestety nie mam we wlasciwoscich polaczenia zakladni udostepnianie. probowalem sprawdzic czy moze w dodaj usun (jak to mialo miejsce w 98se/Me) moze trzeba dodac ale tam tez nie ma ics. co robic???
mam W2000 professional
mam W2000 professional
Odpowiedzi: 10
Nie moze a na 100% trzeba albo druga sieciowke, albo jakis Dial–Up.radiator:... moze to trzeba druga aby sie pokazala ta zakladka??
Nie moze a na 100% trzeba albo druga sieciowke, albo jakis Dial–Up.radiator:... moze to trzeba druga aby sie pokazala ta zakladka??
lacze sie prze kablowke mam ethernet do sieciowki i chcialbym zobaczyc jak sie robi udostpenianie neta. nie mam drugiej sieciowki w kompie a myslalem ze mozna zobaczyc bez zainstalowanej 2 sieciowki jak wyglada udostepnianie..
a jak sie laczysz z internetem? jaka wtyczke ma modem (usb,ethernet,com2, czu przez modem analogowy dial–up na rj11)? rozumiem, ze sieciowki uzywasz do podlaczenia do sieci LAN.
tz mam 1 sieciowke i chcialem sprawdzic jak to wyglada moze to trzeba druga aby sie pokazala ta zakladka??
Czy Ty masz w ogole dwa polaczenia ? A jesli tak, to czy na 100% szukasz we wlasciwym ?radiator:niestety nie mam we wlasciwoscich polaczenia zakladni udostepnianie
microsoft networking
microsoft familly logon
etc.
microsoft familly logon
etc.
jakiego klienta nie chwytam
albo uruchom kreatora polaczen sieciowych i w jednym z krokow zaznacz mozliwosc udostepniania twojego polaczenia.
w razie pozniejszych problemow z samym polaczeniem spraw czy masz dobrze skonfigurowanego firewall'a.
jakie protokoly masz zainstaloane?
jakiego klienta sieci?
w razie pozniejszych problemow z samym polaczeniem spraw czy masz dobrze skonfigurowanego firewall'a.
jakie protokoly masz zainstaloane?
jakiego klienta sieci?
Ja bym zrobił u jakiegoś kumpla dysk konfiguracji sieci winowsa XP i uruchomil go na kompie. Na 100% zadziała, a jeśli nie masz takowych znajomych to musisz czekać na wypowiedzi innych. Nigdzy Winda 2000 nie miałem i nie wiem jak to wygląda :?
Strona 1 / 1