Usługi w XP

Czy wie ktoś gdzie moźna znaleźć opis wszystkich usług i programów uruchamianych przy starcie XP. Moim zdaniem uruchamia się ich trochę za duźo ale nie wiem co usunąć z tej listy (jak uruchamiam wszystko to jest źle a jak nic to jeszcze gorzej) Trochę się tym pobawiłem i teraz windows nie zamyka się (zawiesza się przy zapisywaniu ustawień). POMOCY!!

Odpowiedzi: 4

Kliknij START, następnie Uruchom... wpisz MSCONFIG i pacnij ENTER. W oknie na zakładce USługi moźesz zmieniać co chcesz.
kubus
Dodano
06.10.2002 23:42:21
Dzięki Tmn. Lubie takie konkretne odpowiedzi na tych stronach jest wszystko czego mi było trzeba. :lol:
mikich
Dodano
06.10.2002 21:05:01
Dzięki Tmn. Lubie takie konkretne odpowiedzi na tych stronach jest wszystko czego mi było trzeba. :lol:
mikich
Dodano
06.10.2002 21:05:01
Jesli chcesz miec taki sam system jak poprzednio wejdz sobie w przywracanie systemu i sprawdz kiedy został utworzony punkt przywracania systemu,aplikacjami uruchamianymi przy starcie raczej bym sie nie bawił,bo to tak jak bym po prostu psuł win–a.On ma to do siebie ze pracuje ze wszystkimi aplikacjami uruchamiajacymi sie przy starcie.Jesli natoomiast uruchamiaja sie tez twoje aplikacje dodane przez ciebie to radze sciagnac se programik do blokowania aplikacji startowych.
Dark Angel
Dodano
30.09.2002 12:28:19
mikich
Dodano:
30.09.2002 12:05:18
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1