usługi programu Norton

Po odinstalowaniu (z wielkimi problemami) Norton Internet Secur.. na liscie usług i tak pozostały wpisy związane z tym programem. Oczywiście ich stus: wyłączone. Ale mam pytanie czy jest możliwe ich usunięcie? Sys (XP SP2)

Mam nadzieje że będą to już wszystkie pozostałości po tym programie.

Pozdrawiam! 

Odpowiedzi: 1

Sprawdź czy na stronach supportu Symanteca nie ma narzędzia do deinstalacji/czyszczenia resztek, bo być może coś jeszcze zostało.

Jak chcesz ręcznie usuwać usługi to skorzystaj z polecenia sc jak jakieś wygodniejsze to -> http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=403555#403555

Żółty
Dodano
17.10.2006 01:36:08
  • henpaz 17.10.2006 02:06:51

Faktycznie to ręcznie usuwałem..... ale rzeczywiście sprawdzę w supporcie Symanteca..dzięki!<br />

• henpaz 17.10.2006 02:16:36

<p>Dzięki za linka odnośnie zarządzania usługami!</p><p>Pozdrawiam&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>------------------------------------------</p><p><strong>Drobna uwaga - używaj opcji edytowania posta jak chcesz coś dopisać. Bo takie pisanie posta pod postem to flood jest. O tym w regulaminie forum jest, kt&oacute;ry&nbsp;zapewne przeczytałeś.</strong></p><p><strong>Edycja posta jest możliwa przez cztery godziny.</strong></p><p><strong>Ż&oacute;łty</strong></p><p><strong>Moderator</strong></p>

henpaz
Dodano:
17.10.2006 01:21:21
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1