usługa posłaniec
Co to jest usługa posłaniec i czy da sie to jakos wyłączyć, bo zaczyna mnie to denerwować. Jak siedze w internecie to co jakis czas mi sie pojawia okienko usługa posłaniec z jakimis reklamami. Czy to znaczy ze cos mi sie zainstalowało na twardzielu? Jak sie tego pozbyć?
Odpowiedzi: 5
No a czemu miałoby się nie zdarzać :?: Wbrew plotkom krąźącym po Forum Pawek to teź człowiek :P
Za to aligatory... to miałbym wątpliwości :lol: :mrgreen: Ale są teź takie wyjątkowe... :wink: Co miano człowieka przybrały :)
Za to aligatory... to miałbym wątpliwości :lol: :mrgreen: Ale są teź takie wyjątkowe... :wink: Co miano człowieka przybrały :)
SLAY3R:aligator:Slayer, oby na pewno a nie czasem start/uruchom/services.msc i tam posłańca usługę wyłączyć ? :wink:
Skrót myślowy nie ten otworzyłem i tak wyszło :wink:
Sie zdarza, nawet Pawkowi czasami :mrgreen:
aligator:Slayer, oby na pewno a nie czasem start/uruchom/services.msc i tam posłańca usługę wyłączyć ? :wink:
Skrót myślowy nie ten otworzyłem i tak wyszło :wink:
Slayer, oby na pewno a nie czasem start/uruchom/services.msc i tam posłańca usługę wyłączyć ? :wink:
star/uruchom/wklepać msconfig odnaleźć i odznaczyć usługę posłaniec i będziesz mieć spokój.
A słuźy ona do wysyłania komunikatów przez sieć do innych kompów. Więcej znajdziesz w archiwum forum.
A słuźy ona do wysyłania komunikatów przez sieć do innych kompów. Więcej znajdziesz w archiwum forum.
Strona 1 / 1