Usługa Posłaniec "Windows XP"
1)Mam małe pytanko czy nie wiecie co moge zrobic z czymś takim jak Usługa posłaniec :?: :!: To jest takie gówno ze co 1min/30sec pojawia się okienko po angielsku i pisze tak – "Co zrobic by mieć większego ku**sa" nie wiem jak mam się tego pozbyć :!: Próbowałem chyba wszystkiego. Usuwałem wszystkie zaufane programy z Firewall'a i od nowa puszczałem wszystko, a największym minusem jest to źe zaden AntiViruS go nie moźe wykryć no jedynie Pest Patrol.
2)A druga sprawa to taka źe mam kamerkę internetową Mustek Wcam 300A i zawsze wszystko O.K ale pewnwgo dnia gdy podłączyłem kamerkę nagle komp mi sie zresetował sam :) :!: :!::!: :!: . No ok włanczam kompa podłanczam kamerkę do U.S.B i nagle to samo. PLZ nie wie ktoś co mam zrobic z 1) i 2):?::?::?:
2)A druga sprawa to taka źe mam kamerkę internetową Mustek Wcam 300A i zawsze wszystko O.K ale pewnwgo dnia gdy podłączyłem kamerkę nagle komp mi sie zresetował sam :) :!: :!::!: :!: . No ok włanczam kompa podłanczam kamerkę do U.S.B i nagle to samo. PLZ nie wie ktoś co mam zrobic z 1) i 2):?::?::?:
Odpowiedzi: 2
OK THX :!: panowie Usługa Posłaniec wyłączona a nad kamerką pracuje :D
1)
Zacznij myśleć o czym innym :mrgreen: damipl racja – było
2) co się stało między tym "wszystko O.K" a "komp mi sie zresetował sam"? Sprawdź co masz w podglądzie zdarzeń. Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Sprawdź port usb (odłaczając coś innego) i kamerę (podłączając do innego komputera).
"Co zrobic by mieć większego ku**sa" nie wiem jak mam się tego pozbyć...
Zacznij myśleć o czym innym :mrgreen: damipl racja – było
2) co się stało między tym "wszystko O.K" a "komp mi sie zresetował sam"? Sprawdź co masz w podglądzie zdarzeń. Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Sprawdź port usb (odłaczając coś innego) i kamerę (podłączając do innego komputera).
Strona 1 / 1