Usługa posłaniec – pomocy .
Komunikat od WINDOWS dla SYSERROR wysłany 2005–03–26
You Microsoft WIndows PC has been detected to contain many system errors.To prevent a system wide crash go to fixed–pc.com and download the Windows restoring software immediately . Again , to stop your computer from crashing go to : www.fixed–pc.com.
CHłopaki , powiedzcie mi jak się pozbyc takich komunikatów z windowsa , zrobiłem przed chwila formata i dalej to samo , krew mnie zalewa jak gram po sieci w jakąs gre i nagle mi to wyskakuje na pierwszy plan .
Próbowałem juź wszystkiego i nic ,dajcie mi jakąś rade jak to wywalić .
Z góry dzięki . Pozdrawiam .
You Microsoft WIndows PC has been detected to contain many system errors.To prevent a system wide crash go to fixed–pc.com and download the Windows restoring software immediately . Again , to stop your computer from crashing go to : www.fixed–pc.com.
CHłopaki , powiedzcie mi jak się pozbyc takich komunikatów z windowsa , zrobiłem przed chwila formata i dalej to samo , krew mnie zalewa jak gram po sieci w jakąs gre i nagle mi to wyskakuje na pierwszy plan .
Próbowałem juź wszystkiego i nic ,dajcie mi jakąś rade jak to wywalić .
Z góry dzięki . Pozdrawiam .
Odpowiedzi: 3
Sam :lol:
Dzięki za pomoc :wink:
Ide trzaskać w AA :arrow:
Dzięki za pomoc :wink:
Ide trzaskać w AA :arrow:
A trzeba bylo nowy komputer kupic :P .VariatTHC:zrobiłem przed chwila formata i dalej to samo
P.S. Ktos Ci doradzil czy to tak sam ?
spokojnie, aby pozbyć się takich komunikatów wystarczy wejść Panel Sterowania>>>Narzędzia administracyjne>>>Usługi>>>Posłaniec i tryb uruchomienia "wyłączony"
Strona 1 / 1