USŁUGA POSŁANIEC– DZIWNE KOMUNIKATY WYŁACZAJĄCE P2P!!
Tak jak w temacie od jakiegoś tygodnia co chwile otrzymuje komunikaty w j. angielskim z usługi posłaniec ADMIN ,DYPLOMUS takie nazyw
(pisze cos tam abym nie uzywał p2p ),na poczaqtku sie tym nie przejmowałem ale wczoraj jak otrzymaęłm komunikat to porpostu wyłaczyło mi to wszystkie p2p emule ,torrent kazaa za jedynym razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO TO MOŻE BYĆ???? (wirus,szpieg)???
przeskanowałem antywirem wszystko nic nie znalazł,advare tez nic!!!
MOŻE WYŁACZYĆ USŁUGE POSŁANIEC ???
A JAK TO ZROBIĆ POMOCY !!!!
(pisze cos tam abym nie uzywał p2p ),na poczaqtku sie tym nie przejmowałem ale wczoraj jak otrzymaęłm komunikat to porpostu wyłaczyło mi to wszystkie p2p emule ,torrent kazaa za jedynym razem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO TO MOŻE BYĆ???? (wirus,szpieg)???
przeskanowałem antywirem wszystko nic nie znalazł,advare tez nic!!!
MOŻE WYŁACZYĆ USŁUGE POSŁANIEC ???
A JAK TO ZROBIĆ POMOCY !!!!
Odpowiedzi: 5
Dźizis krłajzas (dobrze napisałem :roll: ) jeszcze pociągnij komplet jakiegoś linuxa z ftp–a :shock: :lol: .
Poczytaj o takim sprytnym programiku PeerGuardian .
pozdrawiam.
Poczytaj o takim sprytnym programiku PeerGuardian .
pozdrawiam.
:shock: no nie powiem... jestem pod wraźeniem :D proponuję odpalić coś jeszcze :wink:wszystkie p2p emule ,torrent kazaa za jedynym razem
:shock: no nie powiem... jestem pod wraźeniem :D proponuję odpalić coś jeszcze :wink:wszystkie p2p emule ,torrent kazaa za jedynym razem
Z Uruchom services.msc i wylaczyc usluge Messenger – 89 raz o wylaczeniu Poslanca.
Strona 1 / 1