Usługa general purpose usb driver

Witam,
mam neostrade poprzez Sagema. Co jakiś czas pojawia się niebieski ekran i duźo jest na nim napisane a na samym dole Zrzucanie pamieci fizycznej na dysk i odmierza czas, gdy wyłączę komputer i włączę jest oki. W podglądzie zdarzen przy tym błędzie jest napisane: "Nie moźna uruchomić usługi general purpose usb driver z powodu błedu: nie moźna uruchomić okreslonej usługi poniewaź jest ona wyłączona lub poniewaź nie są włączone z nią urządzenia" Ufff. Proszę o radę co powinnam zrobić?

Odpowiedzi: 3

Starałam się poszukać coś na temat mojego błędu ale się poddałam, moźe mądrzejsi mi pomogą i poradzą o co chodzi. Oto co napisane przy "system odzyskał sprawność po powaźnym błędzie....."
błąd BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: 80536A29 BCP3:F6C09504 BCP4: 00000000_OSFer:%_1_2600 SP"0_0 Product:256_1 Gdyby ktoś był łaskawy zerknąć na to.
marika
Dodano
17.01.2005 09:07:30
To nie wirusy, sprawdzane było i nie odlicza 60 sekund tylko czas się zwiększa. W menadźerze urządzeń nie ma ani znaków zapytania ani innych znaków ostrzegawczych, na pierwszy rzut oka wygląda ok.Jak mogę sprawdzić czy brakuje mu jeszcze jakichś sterowników. Na wszelki wypadek odinstalowałam Sagema i zainstalowałam Speed toucha. Zobaczymy czy to modem czy nie.
marika
Dodano
16.01.2005 19:03:49
marika:
Co jakiś czas pojawia się niebieski ekran i duźo jest na nim napisane a na samym dole Zrzucanie pamieci fizycznej

Co tam jest napisane, są to waźne informacje które pomogą w ustaleniu przyczyny.

marika:
odmierza czas, gdy wyłączę komputer i włączę jest oki.

Pojawiają ci się jakieś komunikaty w stylu "twój komputer zostanie wyłączony za 60 sekund" i jak licznik dojdzie do zera to komp się wyłącza?
Jak tak to w dziale bezpieczeństwo przeczytaj dwa przyklejone topici o blasterze i sasserze.

marika:
W podglądzie zdarzen przy tym błędzie jest napisane: "Nie moźna uruchomić usługi general purpose usb driver z powodu błedu: nie moźna uruchomić okreslonej usługi poniewaź jest ona wyłączona lub poniewaź nie są włączone z nią urządzenia"

Hmmm... sterowniki do płyty głównej i/lub usb masz zainstalowane?
SLAY3R
Dodano
16.01.2005 17:14:17
marika
Dodano:
16.01.2005 15:22:50
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1