users
Mam pytanie czy jesli walne format to wczesniej moge zgrac gdzies wszysktich userow zeby dzialaly potem jak wgram ?? tylko jak to sie robi bo przegranie documents^setiing nie pomaga
Odpowiedzi: 9
Profile, czyli to co jest przypisane do kont, mozna przejac, ale chyba musialbys zakladac po formacie konta z podobnymi uprawnieniami. Chyba.
Konta uzytkownikow sa przechowywane w X:Documents and Settings.Nie wie mtylko czy jak sie sopiuje je gdzies a potem znowu wpakuje tu do tego folderu to czy bedzie wybor kont podczas ekranu logowania.
Ja o takim sposobie nie słyszałem bynajmniej źeby zgrać gdzieś konta uźytkowników. Poprostu po instalce utwórz je na nowo.
ZaBoL:chodzi mi o to ze
teraz mam 5 userow a chce zrobic formata i pytam czy da sie tych userow na ina partycje zgrac i potem pod windows nowy xp wrzucic zeby dzialaly ? i jak
Ni wim o co Ci dokladnie chodzi. :?: :? :?:
ZaBoL:chodzi mi o to ze
teraz mam 5 userow a chce zrobic formata i pytam czy da sie tych userow na ina partycje zgrac i potem pod windows nowy xp wrzucic zeby dzialaly ? i jak
Ni wim o co Ci dokladnie chodzi. :?: :? :?:
??
??
chodzi mi o to ze
ZaBoL:Mam pytanie czy jesli walne format to wczesniej moge zgrac gdzies wszysktich userow zeby dzialaly potem jak wgram ?? tylko jak to sie robi bo przegranie documents^setiing nie pomaga
Że tak powiem ... Ni w ząb nie rozumiem o co ci chodzi, wytłumacz się bardziej. Jakich userów, do czego, jak gdzie i kiedy???
Strona 1 / 1