usb phone ctrl
Dzień dobry.Od kilku dni mam problem z wyłączeniem laptopa.Przy wyłączaniu pojawia mi się okienko z programem Usb Phone ctrl-program ten próbuje się zamknąć,ale nie może(muszę wybrać opcję "anuluj" lub "zakończ teraz").Ja nawet nie wiem co to jest za program(nie instalowałam go),nie wiem jak go znalezć i jak się go pozbyć ponieważ nie ma go na liście wszystkich programów w panelu sterowania.Czy ktoś może mi pomóc?Dzięki.](*,)
Odpowiedzi: 5
Ooo, będę musiała sprawdzić :-)
Dawno już przestałam uaktualniać GG bo sporo problemów miałam jakiś czas temu z tym zamykaniem systemu, wróciłam do starszej wersji i nie narzekam, jak na razie, ale sprawdzę, może akurat będzie OK?
No i sprawdziłam 7.7.0 [build 3367], jest dobrze, uff... =d>
Teraz najnowsza to Gadu-Gadu 7.7 build 3367 - po jej zainstalowaniu (na komputerze bez GG) nie pojawił się wcale folder plugins - może więc najnowsza będzie OK.
Miałam ten sam problem i zainstalowanie starszej (podkreślam:właśnie starszej!) wersji GG pomogło.
Bo to najnowsze wersje robią takie problemy.
Np po uaktualnieniu do wersji GG 7.6 (2165) powyższy problem się pojawił, a po odinstalowaniu jej i zainstalowaniu starszego GG 7.6 (1677) problem zniknął.
Pozdrawiam
WiktoriaK
Dzięki,to faktycznie wina gg-trzeba zainstalować nową wersję.
Zajrzy -> [url]http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=77577[/url] - piszą że to od GG. Zamknij GG i spróbuj zrestartować system - okaże się czy to od tego.
Strona 1 / 1