USB Mass Storage Device – POMOCY !!!
Witam serdecznie!
Mam pewien problem z urządzeniem pendrive o nazwie iVogue 128MB USB 2.0. W windowsie XP sprzet normalnie sie instaluje jako "USB Mass Storgae Drive 20 USB Device" (wiem wiem, powinno byc storage, ale cytuje tak, jak to jest w menedzerze urzadzen ;)) i dziala bez zastrzezen. Schody zaczynaja sie, gdy podlacze urzadzenie do komputera z systemem Windows 98 SE– ten z kolei identyfikuje to urzadzonko jako "USB Mass Storage Device" i wola o sterowniki, ktorych niestety nie mam ;/. Czy ktos wie, jak sie z tym problemem uporac, ewentualnie jakie sterowniki powinny podpasowac?
Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam.
Mam pewien problem z urządzeniem pendrive o nazwie iVogue 128MB USB 2.0. W windowsie XP sprzet normalnie sie instaluje jako "USB Mass Storgae Drive 20 USB Device" (wiem wiem, powinno byc storage, ale cytuje tak, jak to jest w menedzerze urzadzen ;)) i dziala bez zastrzezen. Schody zaczynaja sie, gdy podlacze urzadzenie do komputera z systemem Windows 98 SE– ten z kolei identyfikuje to urzadzonko jako "USB Mass Storage Device" i wola o sterowniki, ktorych niestety nie mam ;/. Czy ktos wie, jak sie z tym problemem uporac, ewentualnie jakie sterowniki powinny podpasowac?
Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam.
Odpowiedzi: 4
20 USB costam – pasuje driver costam.
Spróbuj dopasować metodą prób i błędów z podobnego pena stery do WIN98SE moźe ruszy,wszystko w necie.
Spróbuj dopasować metodą prób i błędów z podobnego pena stery do WIN98SE moźe ruszy,wszystko w necie.
Szukalem i niestety nie ma ani na stronie producenta, ani na driverguide.com :| Sa na plycie dolaczanej z urzadzeinem, ale ta mi sie gdzies zapodziala ;/ No nic, musze kontunuowac poszukiwania... A moze ktos wie jakie sa analogiczne stery do tych z xp "... 20 USB costam"?
XP ma stery w systemie do penów.
Niestety WIN98SE wymaga sterów do urządzenia,szukaj u producenta do twojego modelu lub w necie.
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
I niewaźne pod jaką nazwą instaluje się pen w róźnych systemach.
Niestety WIN98SE wymaga sterów do urządzenia,szukaj u producenta do twojego modelu lub w necie.
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
I niewaźne pod jaką nazwą instaluje się pen w róźnych systemach.
sproboj wlozyc plytke win 98se jak chce stery, powinno pomoc
Strona 1 / 1