Uruchomienie wixp
Mam problem z uruchomieniem winxp w kaźdym trybie.
Jak go podnieść aby zachować dotychczasowe ustawienia i uniknąć ponownej instalacji.Próbowałem
chkdsk ale nie pomaga.
DZIĘKI ZA KAŻDĄ RADĘ
BRONSKY[/list]
Odpowiedzi: 10
Reinstall albo przywracanie systemu.
Moźesz uruchomić kompa z dyskietki od 98(jeźeli masz NTFS z konsoli administracyjnej)i przekopiować na inny dysk katalog
X:documents and settingsyy\r Gdzie:
X – dysk z XPekiem
yy – twój profil
Potem tylko format i instalka windowsa oraz przywrucenie tego folderu z dyskietki od 98(ew. konsoli)
Moźe ale nie musi poskutkować; zalerzy jaki jest problem czy nawalił kontloler dysku czytylko XP się spaprał.
Poźyjemy zobaczymy :wink:
Moźesz uruchomić kompa z dyskietki od 98(jeźeli masz NTFS z konsoli administracyjnej)i przekopiować na inny dysk katalog
X – dysk z XPekiem
yy – twój profil
Potem tylko format i instalka windowsa oraz przywrucenie tego folderu z dyskietki od 98(ew. konsoli)
Moźe ale nie musi poskutkować; zalerzy jaki jest problem czy nawalił kontloler dysku czytylko XP się spaprał.
Reinstall albo przywracanie systemu.
X – dysk z XPekiem
yy – twój profil
X – dysk z XPekiem
yy – twój profil
Daj ocję naprawy, ustawienia pozostaną te same.
A co z ustawieniami.Moźe moźna w łatwy sposób przywrócić
W takim to razie to nie wiem, ale chyba ponowna instalacja była by wskazana jak nie da sie do niego wogule wejsc, proponował bym jeszcze uruchomic z płyty WinXp opcje naprawy systemu ale nie wiem czy nie warto bedzie zainstalowac od nowa było by chyba koniec z kłopotami :D.I do tego wgrał bym Sp1 :D
Jeszcze kilka godzin temu hulał jak miło.
Wiem źe najłatwiej pzreinstalować ale mam dosyć ponownych instalacji.
Liczę na konstruktywne rady.
DZIĘKI
Wiem źe najłatwiej pzreinstalować ale mam dosyć ponownych instalacji.
Liczę na konstruktywne rady.
DZIĘKI
Hmm jesli nawet tryb deburg... nie dział to własciwie nie wiadomo jak sprawdzic co jest nie tak.
A czy wogule kiedys ci weszedł do WinXp ??
Hmm jesli nawet tryb deburg... nie dział to własciwie nie wiadomo jak sprawdzic co jest nie tak.
Nie uruchamia się w źadnym trybie ani awryjnym ani wiersz poleceń ani normalnym.Czarny ekran.
Bronsky
Bronsky
Powiedz dokładnie o co ci chodzi bo sory ale nic nie zrozumiałem z twojego postu.O jakie tryby ci chodzi o te jak przy starcie wciskasz F8 ??.Jaki to dokładnie problem
Strona 1 / 1