Urban FreeStyle Soccer
Siema gram własnie w gierke "Urban FreeStyle Soccer". I mam taki problem :cry: ... Nie wiem jak zrobić te specjalne tricki... tz. w momęcie gdy wskaźnik punktów dochodzi na maxa i pojawia sie okrąg z gwiazdą to powinieniem wbiec do niego i wykonać specjalny trik... W tym źecz źe wbiegam do niego i co mam zrobić źeby wykonać tego specjala????... POMOCY :cry:
Odpowiedzi: 5
XeviL:Ukey:
Na forum jest taka opcja jak zmien tam sie klika a nie robi kolejna wiadomosc :wink:
jakby dał zmień to nie podniósłby tematu. A tak jest wskaźnik źe powstał nowy post i wiele osób jeszcze raz zajrzało do niego.
Widac jak bardzo ta operacja podnoszenia postu pomogla :lol:
Ukey:
Na forum jest taka opcja jak zmien tam sie klika a nie robi kolejna wiadomosc :wink:
jakby dał zmień to nie podniósłby tematu. A tak jest wskaźnik źe powstał nowy post i wiele osób jeszcze raz zajrzało do niego.
Ok ja wim źe jest zmień... Nie musisz mnie uczyc////////////////////////
Chyba nikt nie gra w ta gre ale naszczescie sa poradniki i solucje w necie. Tego jest masa wystarczy wpisac w google albo gdzie indziej formulke i juz.
WJ NAPRAWDE NIKT NIE GRA W TĄ GRE :? :?:
Strona 1 / 1