Uprawnienia
Mam pytanko.Chce ustawić ograniczenia dostępu dla kilku katalogów, ale nie mogę znaleźć tej zakładki.Chyba powinna ona być po kliknięciu prawego przycisku myszy?Mam wszystkie partycje NTFS.Gdzie moge to znaleźć?
Odpowiedzi: 9
Pisałem o tym wątku "Ukrywanie folderów"
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pisałem o tym wątku "Ukrywanie folderów"
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tylko w pro. W HE z tego co słyszałem, to nie wiadomo dlaczego, ale działa w trybie awaryjnym ;–)
Sobol:Dowolne okno–> Narzędzia–> Opcje folderów–> Widok–> Uźyj prostego udostępniania plików (to odznacz)
to działa i w pro i w home czy tylko w pro, bo u siebie w home nie moge tego znleść
Sobol:Dowolne okno–> Narzędzia–> Opcje folderów–> Widok–> Uźyj prostego udostępniania plików (to odznacz)
to działa i w pro i w home czy tylko w pro, bo u siebie w home nie moge tego znleść
Dowolne okno–> Narzędzia–> Opcje folderów–> Widok–> Uźyj prostego udostępniania plików (to odznacz)
Teraz po kwiknięciu prawym przyciskiem myszy na folderze masz pełną gammę ustawień.
Teraz po kwiknięciu prawym przyciskiem myszy na folderze masz pełną gammę ustawień.
Kliknij ten folder prawym przyciskiem myszki i wybierz właściwości, teraz na zakładce udostępnianie zaznacz pole "uczyń ten folder folderem prywatnym". Teraz osoba z innego konta nie będzie mogła dostać się do tego folderu.
Strona 1 / 1