upload zdjec, wysylanie wiekszych maili
Mam problem z windowsem Vista Home Premium x64. Przy probie uploadu jakis zdjec na imageshack i niektore inne serwisy otrzymuje "polaczenie zostalo zresetowane". Podobnie sprawa ma sie z wysylaniem troche dluzszych maili bo z zachowaniem ich oryginalnej tresci (gmail) - wysyla w nieskonczonosc. Mialem problem z uruchomieniem gg i zainstalowalem bete service packa. Co moze byc przyczyna tego? Co blokuje moj upload? Wylaczylem zapore i win defender - nie pomaga.
Odpowiedzi: 2
nie mam zadnego p2p, system nie jest zasyfiony bo swiezo po instalacji. bez sp jest tak samo, sp dal mi tylko tyle ze gg zaczelo dzialac
Co do poczty, to zapewne w opcjach zarządzania kontem jest możliwość wydłużenia czasu oczekiwania serwera. Jeśli dla przytoczonego przez Ciebie gmaila nie ma takiej opcji, pozostaje użycie klienta. Np. w OE we właściwościach poszczególnych kont, na zakładce zaawansowane jest możliwość wydłużenia czasu oczekiwania do pewnych granic ocyzwiście. Co do uploadu na imageshack to jedynym co mi się w tym momencie nasuwa jest to, że może jakieś włączone p2p zżera Ci wysył. Ograniczenie tegoż w kiencie p2p może rozwiązać sprawę. Ja osobiście zacząłbym jednak od przywrócenia systemu do stanu sprzed instalacji tego beta SP.
Strona 1 / 1