Uparty folder nie do usunięcia
Mam bardzo powaźny prbem z pewnym folderem. Nie znalazłem nic o podobnym teacie na forum więc piszę. Mam nadzieję źe temat dobźe umiesciciłem.Folder znajduje się na partycjo 34 GB czyl D, a na C mam 6 GB. Powstał on w skutek zawieszenia sie komputera podczas usuwania NFSU z komputera (w tym czasie bawiłem się na tamtym kompie w podkręcanie procka Athlona 2000), i jak został nieusunięty tak jest do teraz. Gdy wchodzę do folderu i chcę nacisnać na folder uruchamia mi sie, a zamiast nazw jakieś dziwnw znaaczki. Niczego nie mogę zrobic bo od razy po kliknieciu wyskakuj błąd. Sprawdzałem Scadiskiem z poziomu windowsa czyli wiersz poleceń a takźe zaplanowaełem go z opcja /F, i nic. przy włączniu Windowsa gdy dochodzi do sprawdzania tej partycji zatrzymuje się na 20% (prawdopodobie ten plik) i po chwili oczekiwania wyskuje trzykrotnie "Nieokreślony błąd". Proszę o pomoc! Nie mam juz pomysłów, a format mi sie na tym kompie nie uśmiecha (komp brata). Jak by ktoś z Was miał jakiś pomysł to proszę piszcie!
Odpowiedzi: 2
Spróbuj usunąć owy folder z poziomu DOS. Powinno śmigać bezproblemowo. :wink:
Szukałeś i nie znalazłeś hmm...
Konsola odzyskiwania systemu z płyty instalacyjnej, wydaj polecenie del ścieszka lub
spróbuj uźyć Windows Commander lub Total Commander.
Konsola odzyskiwania systemu z płyty instalacyjnej, wydaj polecenie del ścieszka lub
spróbuj uźyć Windows Commander lub Total Commander.