Unmountable_Boot_Volume
Problem z gatunku X–Files (przynajmniej dla mnie). Mam SEAGATE Barakude 40GB jako master i starego SAMSUNGA 4 gb jako slave (w kieszeni) podczas instalacji WinXP PRO PL (zarówno typu uaktualnij jak i nowa instalacja) pojawie się ten błąd. Zaraz po inicjacji instalatora. Gdy wyjmę kieszeń z dyskiem SAMSUNGA instalacja przegiega ok. Po zainstalowaniu XP wsuwam kieszeń odpalam kompa i .... podczas boota pojawia sie ten sam blad! Czyli cos nie tak z dyskiem???? Pod Win95, Win98i WinMillenium chodził ok.
Odpowiedzi: 5
Dzięki za rady z przyjemnością spróbuje, a co do obrazka to juź zmieniłem. Dzięki !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tez miałem ten problem rok temu z dwoma dyskami barracuda po 40 GB ale wziołem poprzestawiałem zworki na cable odpaliłem i potem zonwu przestawiłem tak jak było na poczatku i wszystko smiga :)
Tez mam Baracude i Samsunga oraz mialem taki sam poblem. U mnie sprawe rozwiazalo przestawienie Samsunga na "Cable Select". Mam tez prosbe do "korasa" zeby zmienil obrazek. Dzieki.
mam ten sam problem tylko, źe w kieszeni mam główny dysk ustawiony jako master i w czasie uruchomiania się win xp wyskakuje ten sam błąd (Unmountable_Boot_Volume).
mam ten sam problem tylko, źe w kieszeni mam główny dysk ustawiony jako master i w czasie uruchomiania się win xp wyskakuje ten sam błąd (Unmountable_Boot_Volume).
Strona 1 / 1