unknow software exception (0xc0000094) pod adresem 0x02c1e9a
witam!
problem wygląda następująco:
wchodze do moje dok–>moje obrazy–>...–>...–> i tu chce wejśc dalej ale komputer wyrzuca mi taki błąd:
w innych folderach tego nie ma. mogę się zagłębiac ile chce.... co z tym zrobić? :)
problem wygląda następująco:
wchodze do moje dok–>moje obrazy–>...–>...–> i tu chce wejśc dalej ale komputer wyrzuca mi taki błąd:
unknow software exception (0xc0000094) pod adresem 0x02c1e9ab.
w innych folderach tego nie ma. mogę się zagłębiac ile chce.... co z tym zrobić? :)
Odpowiedzi: 4
powiem Ci źe równieź go miałem ale po dłuźszym uźywaniu występowały problemy.. teraz takowych nie ma. :)
a plik wideo usunąłem.. nie zaleźało mi na nim aź tak więc spoko. teraz wszystko działa ok. dzieki!
a plik wideo usunąłem.. nie zaleźało mi na nim aź tak więc spoko. teraz wszystko działa ok. dzieki!
To czy film nie jest uszkodzony to musisz juź sam ustalić np. sposobem, który zasugerowałem wcześniej.
Z tym packiem spotykam się pierwszy raz, osobiscie bardziej ufam ffdshow + z osobna instalowanym Divx, XVid, AC3 i Ogg.
Z tym packiem spotykam się pierwszy raz, osobiscie bardziej ufam ffdshow + z osobna instalowanym Divx, XVid, AC3 i Ogg.
no wiec w następnym folderze znajduje się dopiero ściągniety film divx. moźliwe źe jest uszkodzony gdyź ściągałem z jakiejś strony z filmami z autami wrc.
kodeki mam tsunami filter pack. to dobrze?
kodeki mam tsunami filter pack. to dobrze?
Wygląda na to, źe albo w tym katalogu masz jakiś uszkodzony plik video albo kodeki w systemie Ci się sypią.
Spróbuj pojedyńczo kopiować pliki z tego katalogu z pominięciem explorera, zrób to z wiersza poleceń.
Sprawdzaj po kaźdym skopiowanym pliku czy moźesz wejść z poziomu eksloratora do katalogu docelowego, jeśli nie to bedziesz juz wiedział, który plik jest uszkodzony.
Jakie kodeki masz zainstalowane w systemie?
Spróbuj pojedyńczo kopiować pliki z tego katalogu z pominięciem explorera, zrób to z wiersza poleceń.
Sprawdzaj po kaźdym skopiowanym pliku czy moźesz wejść z poziomu eksloratora do katalogu docelowego, jeśli nie to bedziesz juz wiedział, który plik jest uszkodzony.
Jakie kodeki masz zainstalowane w systemie?
Strona 1 / 1