Ukryta partycja na dysku
Mam nowego laptopa Acer i odkrylem ze na dysku utworzona jest 3gb partycja w FAT z etykieta PQSERVICE, jest niewidoczna z poziomu windowsa. Pqmagic widzi ja ale nie mozna nic z nia zrobic. Jest na niej 1,9 gb danych. Czy ktos moze wiec co tam jest i do czego to moze sluzyc albo jak to pogladnac??
Odpowiedzi: 6
a ja nie dostales manuala to tez zapytaj w sklepie ktorym kupowales dlaczego czegos takiego nie ma:)
Ale jakiegos manula to notka to pewnie dostałeś. Zajrzyj tam, powinno być opisane jak sie do tego dobrać. Jesli nie masz to poszukaj na necie w wersji elektornicznej.
To prawda ze plytek zadnych nie dostalem, ale nawet jak maja tam byc narzedzia jakies i sterowniki to jak sie do tego zabrac zeby to zainstalowac?
ta partycja to partcja ktora zasteppoje tradycyjne plytki ktorych pewnie nie dostales do kompa.
Zostaw to w spokoju, bo jeźlei juź nawet dojdziesz jak się tego pozbyć to efektem będzie ...wizyta w serwisie Acera.
Prawdopodobnie jest tam obraz systemu do odtworzenia. W jakims manual powinno być napisane. Wiem źe niektórzy producenci notków własnie robiąto w ten sposób.
Strona 1 / 1