ukryć usługi

Potrzebuje programu który będzie ukrywał usługi–po zainstalowaniu kilku programów chodzą one jako usługa (widzę to po wpisanu w URUCHOM: msconfig), a nie chce aby te programy, ich nazwy były widoczne dla innych urzytkowników mojego kompa. Są moźe jakieś programy które ukryją te usługi lub coś z nimi zrobią aby ich nie widać , albo polecenia które moźna wpisać w wierszu poleceń????????

Odpowiedzi: 6

Z tymi usługami to nie jest taka prosta sprawa.Po pierwsze musisz sprawdzić czy od tych usług nie sa zaleźne inne usługi,bo moźesz narobić sobie bałaganu i jeźeli za bardzo będziesz majstrował to niektóre programy przestana Ci chodzić.Jeźeli te programy sa zainstalowane i uruchamiane jako usługa to moźesz je Wyłaczyc lub ustawić na ręczne /zakladam źe sa w auto/,natomiast nie schowasz .Ja w kaźdym razie nie wiem ja moźna to zrobić.Nie wiem czy jv16 da sobie z tym radę .Potrafi zmienić nazwę pliku natomiast nazwę uslugi raczej nie.Moźe tutaj;P.sterowania/narzędzia administracyjne/uslugi/widok/ z menu wybiesz dodaj/usuń lub dostosuj.Sprawdź.
simarb
Dodano
26.05.2004 19:25:48
np program taki jak: keylogger ładuje mi się jako usługa i jest ogólnie widoczna . Nawet zmiana nazwy programu nie powoduje zmiany nazwy w usługach. Jak znacie jakieś narzędzia do modyfikacji programów(nazwa, nazwa w usługach, wygląd ) to podajcie ich nazwy, a jak moźna to nawet linki do nich.
Anonymous
Dodano
18.05.2004 18:02:10
Nie jestem pewien ale sprubój jv16 albo regcleaner
mozesz jeszcze zmienic nazwe programu na inny ;).

pozdrawiam
Anonymous
Dodano
18.05.2004 12:09:29
Smirnof pytjac o program pewnie pytal( tak mi sie wydaje) o program, ktory wzucil Ci te uslugi do msconfig–a. Wiec, jaki to program Ci to zrobil ?
Anonymous
Dodano
18.05.2004 09:55:55
To ja pytam o nazwy takich programów, więc nie bardzo cię kumam.
Anonymous
Dodano
18.05.2004 02:57:23
a o jaki program ci chodzi?
smiernof
Dodano
14.05.2004 02:29:04
Anonymous
Dodano:
12.05.2004 16:59:19
Komentarzy:
6