Ukryć Dokumenty oraz opcja "Szukaj" ...
1.Jak usunac/ukryć "dokumenty" z menu START w Windows XP Pro PL ???
2.Czy da sie zmienic wyglad "Szukaj" tak jak w poprzednich wersjach Windows (98,Me,2000) ???
2.Czy da sie zmienic wyglad "Szukaj" tak jak w poprzednich wersjach Windows (98,Me,2000) ???
Odpowiedzi: 6
W podobnym temacie, rozwiazaniem bylo przeinstalowanie systemu. Wydaje mi sie jednak, ze mozna sprobowac jedynie nalozyc system. Nie straci sie poinstalowanych programow a jedynie laty M$ i SP jesli sa.
takie coś mi się pokazywało wcześniej cały czas.
natomiast uruchomił się z takim błędem dopiero po zainstalowaniu tego pliku od bobi roberta.
o szszo chodzii ?[/url]
natomiast uruchomił się z takim błędem dopiero po zainstalowaniu tego pliku od bobi roberta.
o szszo chodzii ?[/url]
HUBPOZ:u mnie nie idzię włączyć z uruchom polecenia gpedit.msc
(sysytem nie moźe odnaleść pliku ?)
co to moźe być...
Poprawnie wpisałeś polecenie ?? jesli tak :arrow:
Załączam plik
sciagnij go rozpakuj i przenies do system32
u mnie nie idzię włączyć z uruchom polecenia gpedit.msc
co to moźe być...
co to moźe być...
Dziekuje – pomogło 8)
Ad 1.
W menu Start , Uruchom wpisujesz "gpedit.msc" i odpalasz panel Zasady Grupy.Tam szukasz Konfiguracje urzytkownika > Szablony Administracyjne > Menu Start i pasek zadan.Jest tam opcja ukrycia dokumentów.
Ad 2.Musisz zmodyfikować rejestr, oczwiscie wczesniej utwórz jego kopie. W rejestrze szukasz HKEY_CURRENT_USER > Software >Microsoft > Windows > CurrentVersion > Explorer >CabinetState.Teraz wybierasz klucz "Use Search Asst" i zmieniasz jego wartosc z "yes" na "no".Jesli nie masz tego klucz tworzysz go, klikajac PPM na "CabinetState" i z menu Edycja > Nowy > Wartosc ciagu > Use Search Asst. :D
W menu Start , Uruchom wpisujesz "gpedit.msc" i odpalasz panel Zasady Grupy.Tam szukasz Konfiguracje urzytkownika > Szablony Administracyjne > Menu Start i pasek zadan.Jest tam opcja ukrycia dokumentów.
Ad 2.Musisz zmodyfikować rejestr, oczwiscie wczesniej utwórz jego kopie. W rejestrze szukasz HKEY_CURRENT_USER > Software >Microsoft > Windows > CurrentVersion > Explorer >CabinetState.Teraz wybierasz klucz "Use Search Asst" i zmieniasz jego wartosc z "yes" na "no".Jesli nie masz tego klucz tworzysz go, klikajac PPM na "CabinetState" i z menu Edycja > Nowy > Wartosc ciagu > Use Search Asst. :D
Strona 1 / 1