udstęnienia w LAN

Mam takie jedno pytanko: czy istnieją programy do przechwytywania NIEUDOSTĘPNIONYCH dysków w sieciach :D , np: Chciałbym się dostać do plików nieudostępnionych (chodzi tu a filmy) na dysku kolegi z seci.Jeźeli tak to czy mógł by ktoś podać link do takiego proramiku.

aha wszyscy uźtkownicy mają Win'y XP

Był bym bardzo wdzieczny za podanie inforacji na ten temat

Odpowiedzi: 5

Tomek_2010:
Mam takie jedno pytanko: czy istnieją programy do przechwytywania NIEUDOSTĘPNIONYCH dysków w sieciach :D ,

Tak
Tomek_2010:

np: Chciałbym się dostać do plików nieudostępnionych (chodzi tu a filmy) na dysku kolegi z seci.Jeźeli tak to czy mógł by ktoś podać link do takiego proramiku.

aha wszyscy uźtkownicy mają Win'y XP

Był bym bardzo wdzieczny za podanie inforacji na ten temat

To się nazywa włamanie i gusioo Ci jedyną legalną drogę uzyskania dostępu wskazał.
Rebe
Dodano
11.08.2004 11:39:53
Ja tam wyznaję cywilizowane metody: moźe pogadaj z kolegą to Ci udostępni :idea:
Anonymous
Dodano
11.08.2004 11:26:01
nie popieram takiego dzialania. w zwiazku z tym podam ci tylko nazwy programow, ktore to dzialanie moge ci ulatwic. o obsluge tych programow musisz martwic sie sam. oczywiscie kazdy program sluzy do czego innego i uzywajac tych programow musisz wiedziec co one ci daja.

xxx
xxx
xxx
xxx
xxx

tym razem nie zycze powodzenia.
Szymon Grabiński
Dodano
11.08.2004 09:24:06
chodzi o to źe nie udostępnił :( a ja mimo to chciałbym mieć od nich dostęp. Wiem źe to nie jest OK, takie włamywanie się, ale szanse na udostępnienie są 0% więc trzeba kombinować.

POZDRO DZIEKI
Tomek_2010
Dodano
11.08.2004 03:20:00
sprawdz czy kolega w ogole udostepnia folder z filmami. uzyj do tego: shareenum lub hunta.
powodzenia!
Szymon Grabiński
Dodano
11.08.2004 02:19:28
Tomek_2010
Dodano:
10.08.2004 01:49:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1