Udostępnione "Moje dokumenty":(((((((((((((
Witam.
Ostatnio przytrafiła mi się rzecz straszna, jakimś cudem zostały udostepnione "Moje dokumenty", zostały one udostępnione pod nazwą"c1".
Ja, rzezc jasna, ich nie udostepniałem, nazwy równieź nie zmieniałem.
Dodam, źe mam wyłaczoną "Zapore Połączenia Internetowego" oraz "Nortona Firewolla 2002" ze skonfigurowaną automatycznie "siecią domową".
Nie mam pojęcia jak to sie stało, czy moźliwe jest, by sprawdzić ktoi jak się włamał, jeśli było to włamanie a nie bład systemu???
druga sprawa to taka, źe moja karta sieciowa bardzo często wysyła "coś" beź przyczyny, tzn. nie korzystam z netu itp, a jest transfer danych( tych wychodzących).
"Zarządzanie komputerem/foldery udostępnione"– nic nie wykazują.
podejrzewam, źe jakiś menel włamał mi się do kompa:(((
RATUNKU!!!
Sławek.
Ostatnio przytrafiła mi się rzecz straszna, jakimś cudem zostały udostepnione "Moje dokumenty", zostały one udostępnione pod nazwą"c1".
Ja, rzezc jasna, ich nie udostepniałem, nazwy równieź nie zmieniałem.
Dodam, źe mam wyłaczoną "Zapore Połączenia Internetowego" oraz "Nortona Firewolla 2002" ze skonfigurowaną automatycznie "siecią domową".
Nie mam pojęcia jak to sie stało, czy moźliwe jest, by sprawdzić ktoi jak się włamał, jeśli było to włamanie a nie bład systemu???
druga sprawa to taka, źe moja karta sieciowa bardzo często wysyła "coś" beź przyczyny, tzn. nie korzystam z netu itp, a jest transfer danych( tych wychodzących).
"Zarządzanie komputerem/foldery udostępnione"– nic nie wykazują.
podejrzewam, źe jakiś menel włamał mi się do kompa:(((
RATUNKU!!!
Sławek.
Odpowiedzi: 1
Moim zdanie masz trojana.Myśle źe jest to SubSeven wersja 2.5.I ktoś załoźył ci hasło na folder Moje dokumenty.Jedyną rzeczą jaką moźesz zrobic to formatowanie.
Ale najpierw przeskanuj dysk.
Ale najpierw przeskanuj dysk.
Strona 1 / 1