Udostępnienie tv w sieci.
Mam pytanie: Mam w swoim komputerze karte telewizyjną i na niej odbieram pewien kanał z kablówki. Jestem członkiem lokalnej sieci osiedlowej i chciałbym aby mój kumpel ( równieź z tej sieci) mógł u siebie na kompie oglądać ten właśnie kanał. Dokładnie chodzi mi o tvn ( w kontekście przyszłych meczy pucharowych).Czy jest to moźliwe? Próbowałem szukać w wiadomościach o zdalnym pulpicie ale nie wiem czy tak się da. Prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 5
Ok dzeki spróbuję.
Tlen ma taką moźliwość, obsługuje przecieź kamery do kompa, nie wiem dokładnie jak to się robi bo przecieź to nie ja mam na kompie karte VGA z moźliwośćią przechwytywania obrazu tylko mój kumpel, moźe klikasz prawym na kolesia na liście, wybierasz ..... "prześlij obraz" ... moźe "zacznij videokonferencje" .. nie wiem, wiem tylko źe idzie tak zrobić na bank.
A w jaki sposób za pomocą programu tlen moźna tego dokonać?
Ja tak oglądałem film za pomocą Tlen'a, co prawda było góra 15 klatek ale i to jest dobre, polecam Tlen the best :)
Ja tak oglądałem film za pomocą Tlen'a, co prawda było góra 15 klatek ale i to jest dobre, polecam Tlen the best :)
Strona 1 / 1